# #

19 Αυγ 2015

O...εξαιρετικός κύριος Χαικάλης


Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο κύριος Χαϊκάλης γράφει πως οι συντάξεις μειώνονται μόνο με νόμους, όχι με εγκυκλίους, και πως η τωρινή μείωση που υπέγραψε είναι αποτέλεσμα νόμου του 2010, με εφαρμοστική ισχύ από τις αρχές του έτους. 

Όπως είναι γνωστό οι Αμερικάνοι παλαιότερα έδειξαν το δρόμο σε όλη την υφήλιο κάνοντας έναν ηθοποιό δευτέρας κατηγορίας τον κ. Ρήγκαν Πρόεδρο "Μαριονέτα". 

Θα μου πείτε βέβαια ειδικά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια τυφλά νάχουνε οι επαγγελματίες ηθοποιοί μπροστά στους Πολιτικούς μας οι οποίοι παίζουν τέλεια τους ρόλους τους προεκλογικά και μετεκλογικά αφού στην πρώτη περίπτωση για να μας υφαρπάξουν την ψήφο μας υπόσχονται και μας πείθουν για το τι θα κάνουν για το καλό μας και μόλις γίνει η "κλοπή" και αναλάβουν τα κυβερνητικά πόστα προσπαθούν να μας πείσουν γιατί αναίρεσαν τις υποσχέσεις τους (τις περισσότερες φορές μάλιστα πράττοντας τα εντελώς αντίθετα) και πάλι ... για το καλό μας! 

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι αν υπήρχε παγκόσμιο Όσκαρ πολιτικής υποκριτικής και ηθοποιίας θα το έπαιρναν συστηματικά πολλοί εγχώριοι πολιτικοί απατεώνες μαζί με το παραγωγής και σκηνοθεσίας το οποίο θα μοιραζόταν ασυζητητί οι διαπλεκόμενοι μαζί τους καναλαρχοεργολάβοι! 

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι η περίπτωση του κ. Χαϊκάλη είναι πιο ξεκάθαρη γιατί ως επαγγελματίας ηθοποιός σε καιρούς αναδουλειάς του επαγγέλματος ανέλαβε να παίξει ένα ρόλο τον οποίο δεν ήθελε να τον αναλάβει κανένας από το συνάφι του σωρού των εγχώριων πολιτικάντηδων οπότε του αξίζουν συγχαρητήρια για την συμμετοχή του στο θίασο και στην καλοστημένη παράσταση που παίζεται αυτό το διάστημα εις βάρος του Ελληνικού λαού από τους μέχρι πρότινος αντιμνημονιακούς Αριστερούς μετά την δεξιόστροφη και βαρύγδουπη κωλοτούμπα τους. 

Όσο για το σχόλιο του στο Twitter θα του πω ότι του αξίζουν και πάλι συγχαρητήρια για τις προεκλογικές τηλεοπτικές επαναστατικές του "κορώνες" και διαγγέλματα και πως μια λαϊκή σοφή παροιμία λέει ότι ο Aντρας (με Α Κεφάλαιο) εκτός του να κρατάει και να τηρεί το λόγο του θα πρέπει το "τσίου τσίου" του και την υπογραφή του ... να ξέρει που τα βάζει!

Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.