# #

16 Αυγ 2015

Η ημέρα που ο Αριστερός έγινε Δεξιός, ο Δεξιός έγινε Αριστερός και ο Πασοκτζής παρέμεινε Πασοκτζής.



Σύμφωνα με την παράδοση, όταν ο Αλέξης Τσίπρας πληροφορήθηκε άνωθεν την επικείμενη συμφωνία με τους θεσμούς , προσευχήθηκε στην εικόνα του Άγιου Λένιν, διάβασε για μια ακόμα φορά το κεφάλαιο του Μαρξ, ως μια απέλπιδα προσπάθεια να αφυπνίσει το αριστερό του παρελθόν πριν το κλείσει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ετοιμάστηκε σωματικά και νοητικά και ανέφερε το γεγονός στους Βουλευτές του. 

Επειδή κατά την ημέρα της συμφωνίας, ο Λαφαζάνης και οι υπόλοιποι της Αριστερής Πλατφόρμας δεν ήταν σύμφωνοι, συμφώνησαν οι βουλευτές της Ν.Δ., του Πασόκ και του Ποταμιού. 

Γιατί η συμφωνία έπρεπε να κλείσει και ούτε ο Άγιος... Λένιν δεν ήταν ικανός να την αποτρέψει. Έτσι, αφού ψήφισαν τη συμφωνία, την τοποθέτησαν σε περίοπτη θέση, ψηλότερα από τις δύο προηγούμενες,  ώστε να φαίνεται από μακριά και να θυμίζει σε όλους την ημέρα που ο Αριστερός έγινε Δεξιός,  ο Δεξιός έγινε Αριστερός και ο Πασοκτζής παρέμεινε Πασοκτζής.  

Τα υπόλοιπα για μια Παναγιά που πέθανε, τοποθετήθηκε στο μνήμα της Γεσθημανής και μετά από τρεις μέρες ο τάφος ήταν άδειος επειδή μετατέθη τους ουρανούς, είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. 


Τα μεγάλα παιδιά έχουν τα δικά τους παραμύθια. 
Τον Αριστερό που παραμένει Αριστερός και τον Δεξιό που στο τέλος κατατροπώνεται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.