# #

17 Αυγ 2015

Μανώλης Γλέζος...Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις


Οξεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Μανώλης Γλέζος, υποστηρίζοντας ότι με την “αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική” της “έχει δημιουργήσει “τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών”.
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ..
ακούσει τη φωνή του λαού και των οργανώσεων του, και να συγκαλέσει μια πλατιά σύσκεψη προκειμένου να βρεθεί λύση, ώστε να μην αποτελέσει η Αριστερά μία επτάμηνη παρένθεση.
Ολόκληρη η δήλωση του Μ. Γλέζου:
“Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.
Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.
Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές και σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.
Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.
Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.
Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.