# #

22 Αυγ 2015

Στο Ελλαδιστάν....

3 σχόλια:

  1. Οι βαρώνοι της εξουσίας…. και άλλα περίεργα στο Ελλαδιστάν.
    Κωστάκης, ο εθνικός ανηψιός και καλύτερος χειριστής τυρόπιτας…..
    Γιώργο, το χαζό παιδί της μαμάς του…..
    Ο Αντουάν ο μνημόσυνος ή λειψός…..
    Ο Βουλιμικός Βαγγέλας ή Τούρκογλου εκ Θεσαλλονίκης…..
    Θεοδώρα, ατυχήσασα κορούλα του γνωστού βρυκόλακα…..
    Σταύρακας Θεοδωραμπομπολάκεν…..
    Αλέξη τσέξι, the last rebel.
    Όλοι αυτοί και όχι μόνο, σίγουρα θα απασχολήσουν τους ιστορικούς του μέλλοντος και σίγουρα όχι για την αξία τους. Είναι άνθρωποι, που, από τότε που υπάρχουν, ζουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Ανέμελοι, αδιάφοροι, άσχετοι και ανεπάγγελτοι έκαναν από νωρίς τάμα και βασικό σκοπό της ζωής τους να μας σώσουν. Να μας σώσουν, χωρίς να μας ρωτήσουν.
    Επικεφαλής αυτής της μαφίας είναι ο ανιψιός, ο καλύτερος χειριστής τυρόπιτας, αυτός που αποκαλείται ΜΕΓΑΛΟΣ και ΑΡΧΟΝΤΑΣ μόνον από μάγειρες και σερβιτόρους στις χασαποταβέρνες της χώρας, ο πρωθυπουργός των Αλογοσκούφηδων, των Σουφλιάδων, αυτός που δεν κυβέρνησε αλλά παρέδωσε τα ηνία της εξουσίας στον αγράμματο Ρουσόπουλο, ο οποίος δεν προλάβαινε να φτιάχνει περιουσίες και βίλες. Στην κυριολεξία αυτός ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ έφυγε με τις κλωτσιές από την εξουσία.
    Ό,τι δεν κατάφεραν ευφυείς Έλληνες δημοκράτες καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, το κατάφεραν οι παρακάτω δύο βλάκες μόνοι τους.
    Ο Γιώργο 29 χρονών έγινε βουλευτής και σε ηλικία 33 ετών ο άχρηστος ήταν υφυπουργός πολιτισμού. Στα 36 του ο αγράμματος και άθεος ήταν υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων. Μετά έκανε πολλές θητείες υπουργού εξωτερικών, αυτός ο οποίος υπερασπιζόταν τα ελληνικά συμφέροντα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Ο γενναιόδωρος χρηματοδότης όλων των ΜΚΟ χρηματοδότης της μάνας του, χρηματοδότης των αδερφών του και των αδερφών του Βαλιανάτου. Χρηματοδότης όλων των μειονοτήτων, που αμφισβήτησαν και αμφισβητούν τα εθνικά μας συμφέροντα. Οπαδός του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, έριξε την ταφόπλακα και έφυγε κι’ αυτός με τις κλωτσιές.
    Στις εκλογές του 2012 ο Αντουάν ο μνημόσυνος ή λειψός κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν πως δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Τήρησε και τον στόχο του και την υπόσχεση του. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει σημασία τι πλήρωσε και τι πληρώνει από τα 3 χρόνια άσκησης εξουσίας αυτού του ανεκδιήγητου τύπου. Έφυγε κι’ αυτός μαζί με τον άλλο που ακολουθεί παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαγγέλας ο Βουλιμικός ή Τούρκογλου. Ο άνθρωπος είναι στην κυριολεξία φονιάς. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε του υποδείξουν τα αφεντικά του χωρίς καμία δεύτερη σκέψη καμία τύψη, καμία ενοχή και κανέναν ηθικό φραγμό. Ο Τούρκογλου είναι από τους πιο κακόψυχους, κακόβουλους, κομπλεξικούς, εκδικητικούς και υστερόβουλους ανθρώπους, που πάτησαν ποτέ την ελληνική γη. Δεν πρόλαβε να γίνει και πρωθυπουργός, αλλά έκανε ανυπολόγιστη ζημιά στους Έλληνες.
    Θεοδώρα η κορούλα του βρυκόλακα: Αυτήν την άσχετη και άχρηστη χήρα, που ο λαός την έδιωξε με τις κλωτσιές από την πόρτα, ήρθε ο γελοίος ο Αντουάν ο μνημόσυνος ή λειψός και τη έβαλε ξανά στο πολιτικό σκηνικό από το παράθυρο. Έτσι λοιπόν η ξεδιάντροπη και κατά φαντασία λαοφιλής ντόρα επέστρεψε περήφανη, άλλαξε τροπάριο μας έβαλε σε διλήμματα μας φοβέρισε αλλά μέχρι εκεί. Θα μας άφηνε ποτέ χωρίς τη βοήθειά της; Μας δοκίμαζε, για να δει πόσο έξυπνοι είμαστε, αλίμονο θα εγκατέλειπε τη μάχη, χωρίς να μας σώσει; Όχι βέβαια. Πήρε (μαζί με τον αδελφό της????) και παίρνει με στεναχώρια τα χιλιάδες ευρώ της βουλευτικής έδρας και στον αγώνα της MIESENS και πάλι.
    Σταύρακας Θεοδωραμπομπολάκης: Ο υμνητής των γερμανών, Έλληνας Φόν Σταύρος Θεοδωραμπομπολάκεν: Πριν μερικές δεκαετίες, οι επικυρίαρχοι αμερικάνοι εφηύραν την Ένωση Κέντρου, φοβούμενοι την άνοδο της Αριστεράς. Σήμερα στις μέρες μας η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ποιος δημιούργησε το ποτάμι και για ποιους σκοπούς;; Ψαρεύει ή όχι σε θολά και αχαρτογράφητα νερά, έχοντας παγιδεύσει δυστυχώς, αρκετούς συμπολίτες μας; Ο Έλληνας Φόν Σταύρος Θεοδωραμπομπολάκεν, με το άριστο τευτονικό του μάτι δεν βλέπει ποια είναι η αλήθεια; Εμφανίζει το κίνημα του ως δήθεν αντισυστημικό, και μάλιστα με νέες ιδέες και χωρίς τα τοξικά που κουβαλάει το παλαιό πολιτικό προσωπικό. Έχει όμως στις τάξεις του έναν τιτανοτεράστιο Ψαριανό, έναν Θεοχάρη κ.λ.π. Ο τέλειος σκουπιδότοπος.
    Αλέξη τσέξι, the last rebel: Στα 41 του χρόνια εμφανιζόταν σαν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τον Ελληνικό λαό στα χέρια του, για να τον απελευθερώσει από όλους τους δυνάστες του. Εμφανιζόταν σαν αντιγερμανός και τελικά προέκυψε επιστήθιος φίλος του μισάνθρωπου υπουργού οικονομικών του Δ! Ραϊχ. Εκτέλεσε το συμβόλαιο που του είχε ανατεθεί, έκανε όλη την βρώμικη δουλειά εις βάρος του Ελληνικού Λαού, γέμισε την Ελλάδα με ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ και έχει το θράσος να ξαναζητάει την ψήφο μας. "Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι", λέει ο Λαός μας. Ο προδότης παραμένει πάντα ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Ας δεί με ποιους έγινε μια παρέα, και ξαναζητάει την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Τα χέρια πάντα σηκώνονται με τον ίδιο τρόπο, είτε για ν' αγκαλιάσουν και να επευφημήσουν είτε για να καρπαζώσουν. Στο τέλος μόνον καταλαβαίνεις για τι ακριβώς σηκώθηκαν. Ας ρωτήσει το φιλαράκι του, τον χοντρούλι Π – ΑΝΕΛ, τι έζησε στην Κω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Baloo

    Τα πρόβατα σας θυμούνται καλά .
    Και θα σας ξαναψηφίσουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.