# #

21 Αυγ 2015

Λαφαζάνης και Κωνσνταντοπούλου, ΜΑΖΙ, στο νέο κόμμα του ΟΧΙ!


Είναι επιβεβαιωμένο, ότι πρώτον και όπως όλοι υποψιαζόμασταν ότι  το μεγάλο μέρος των διαφωνούντων του ΣΥΡΙΖΑ, και μετά την κίνηση Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, παίρνει την πρωτοβουλία για την πολιτική έκφραση του ΟΧΙ, του νέου αντιμνημονιακού κόμματος, στις ερχόμενες εκλογές, με την Αριστερή Πλατφόρμα να πρωταγωνιστεί για την δημιουργία του. Οι συζητήσεις, γίνονται τις τελευταίες μέρες, και όπως έχει ειπωθεί, το νέο κόμμα θα είναι ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό, και θα φτάνει από τον σημερινό χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα σκίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, και θα φτάνει στο.. κεντρώο κοινό.

Το δεύτερο που επιβεβαιώθηκε, είναι ότι Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα είναι μέρος της νέας μεγάλης αντιμνημονιακής προσπάθεια, με την ίδια, με την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, να μην μπαίνει καν σε συζητήσεις για θέσεις και αξιώματα.

Αναμένονται πολλές προσχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ανήκουν στην Πλατφόρμα, όπως και οργανώσεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, και ανένταχτων αγωνιστών της αριστεράς και όχι μόνο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βουλευτές της Αρ. Πλατφόρμας και άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανεξαρτητοποιηθούν και θα συστήσουν κοινοβουλευτική ομάδα, ώστε ως τρίτο κόμμα, να δικαιούνται τηλεοπτικό χρόνο και στις εκλογές, και σε αυτή τη περίπτωση, Χρυσή Αυγή, και Ποτάμι, δεν παίρνουν διερευνητικές εντολές, αφού τρίτο ισχυρότερο κόμμα στην βουλή, με ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι αυτοί, και έτσι θα λάβουν αυτή την διερευνητική εντολή!

3 σχόλια:

  1. Τι εφτιαξε ο νεοελληνας τοσα χρονια; Οτι και αν εχτισε γκρεμιστηκε το βλεπεις καθαρα σημερα επειδη βασιστηκε στα σαθρα θεμελια του ατομισμου, του υλισμου, του φαρισαισμου, της πνευματικης εκπορνευσης, της ανευθυνοτητας, της απατης και της ψευτιας. Ζουμε την παρακμη της συγχρονης ελληνικης κοινωνιας και ακομα δεν φτασαμε στον πατο. Τα πιο σοβαρα αποτελεσματα της ασωτης ζωης των νεοελληνων θα τα δεις συντομα. Αντι να χτισουμε μια Ελλαδα που θα βασιζεται σε γερα θεμελια σε αυτα του Χριστου, της Παναγιας και ολων των Αγιων, στους μαρτυρες και νεομαρτυρες μας, σε αυτους τους αγνους πατριωτες που εδωσαν την ζωη τους για να ειμαστε εμεις ελευθεροι σημερα καθομαστε και τρωγωμαστε μεταξυ μας. Καταλογιζουμε ευθυνες δεξια αριστερα, ευχομαστε ψοφο σε αυτους που θεωρουμε εχθρους μας και βλεπω μονο μισος, μιζερια, γκρινια και παθητικοτητα να ξεχειλιζει απο τον συγχρονο Ελληνα. Που ειναι ο αγωνιστης Ελληνας; Σε ποιον τοπο χαθηκε ο φιλανθρωπος Ελληνας; Που πηγε ο Ελληνας της αγαπης, της ελευθεριας και της δικαιοσυνης; Που ειναι ο ταπεινος Ελληνας ο οποιος εχει τιμη και αξιοπρεπεια; Ο Ελληνας που αναγνωριζει τα λαθη του και προσπαθει να τα διορθωσει; Ο Ελληνας φιλοσοφος, ο Ελληνας ηρωας, ο Ελληνας αγιος; Που πηγε ο αληθινος Ελληνας;
    Αληθεια σου λεω δεν αναγρωριζω πλεον τους Ελληνες σημερα. Η πλειοψηφια τους ειναι σκετη καταντια. Αλλα ξερω οτι υπαρχουν και οι αληθινοι Ελληνες μονο που βρισκονται εγκλουβισμενοι σε ενα υπογειο. Χτυπανε την πορτα να βγουνε εξω στην επιφανεια αλλα αυτη εχει φρακαρει απο το πληθος και την μαζα των νεοελληνων που βρισκονται μπροστα απο την πορτα και ειτε εν γνωσει ειτε εν αγνοια τους δεν τους αφηνουν να βγουν. Αλλα δες οσο περναει η ωρα ολοενα αυξανονται οι αληθινοι Ελληνες που σπρωχνουν την πορτα να βγουν εξω ενω οι νεοελληνες φθινουν και ασκουν ολο και λιγοτερη αντισταση. Ειναι θεμα χρονου μεχρι να σπασει η πορτα και τοτε θα δεις το Ελληνα αγωνιστη, τον αληθινο Ελληνα.

    IC XC NI KA

    outatis ater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΟΧΙ ΤΗΣ 5/7/15
    ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΓΩΝΕΣ
    ΓΙΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΑΟΝΙΑΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΟΧΙ ΤΗΣ 5/7/15
    ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΓΩΝΕΣ
    ΓΙΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΑΟΝΙΑΚΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.