# #

12 Μαρ 2015

Μέρκελ: Η γερμανική κατοχή δεν είναι τίποτα μπροστά στην επίθεση που μας έκανε η Ελλάδα με τη Νάνα Μούσχουρη

Μούσχουρη Σόιμπλε2
Στην επίθεση πέρασε η γερμανική κυβέρνηση μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως η Γερμανία δεν χρωστάει τίποτα στην Ελλάδα από την γερμανική κατοχή, αφού και η Ελλάδα επιτέθηκε στη Γερμανία με τη Νάνα Μούσχουρη. 

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε πως η Ελλάδα επιτέθηκε στην Γερμανία με τη Νάνα Μούσχουρη, η οποία τραγουδούσε στα γερμανικά και έσπαζε τα ..
αρχίδια των Γερμανών επί δεκαετίες.
Μέρκελ ΜούσχουρηΤην σκυτάλη πήρε η Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δήλωσε πως η γερμανική κατοχή στην Ελλάδα ήταν ένα πταίσμα μπροστά στο μαρτύριο να ακούς την Νάνα Μούσχουρη να τραγουδάει με τη σαχλή φωνή της όλα αυτά τα γλυκερά κωλοτράγουδα στα γερμανικά.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου «γιατί οι Γερμανοί αγόραζαν τους δίσκους και τα cd της Νάνας Μούσχουρη και την έκαναν πρώτη τραγουδίστρια σε πωλήσεις στην Γερμανία», η κυρία Μέρκελ απάντησε πως οι Γερμανοί αγόραζαν τους δίσκους και τα cd της Νάνας Μούσχουρη μπας και σταματήσει επιτέλους να τραγουδάει στα γερμανικά αλλά αυτή η σιχαμένη δεν σταματούσε με τίποτα.
«Είναι όπως όταν κάθεσαι σε ένα καφέ ή σε ένα εστιατόριο και δίνεις χρήματα στον πλανόδιο μουσικό με το βιολί για να ξεκουμπιστεί, αλλά αυτός νομίζει πως σου αρέσει, κατσικώνεται από πάνω σου και σου παίρνει τα αυτιά με τις ώρες» είπε η Άνγκελα Μέρκελ.

Επίσης, η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως η Γερμανία κράτησε μακριά από την Ελλάδα τη Νάνα Μούσχουρη για να βοηθήσει τη χώρα μας να ορθοποδήσει, αλλά η Ελλάδα δεν τα κατάφερε.
Η Άνγκελα Μέρκελ είπε ακόμα πως σκοπεύει να ζητήσει τη σύσταση επιτροπής στη γερμανική Βουλή, για να ζητήσει αποζημίωση από την Ελλάδα για την επίθεση που έκανε στην Γερμανία με τη Νάνα Μούσχουρη να τραγουδάει στα γερμανικά, αφήνοντας πίσω της εκατομμύρια θύματα.
Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται πως η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την πρωτοβουλία της Νάνας Μούσχουρη να τραγουδάει στα γερμανικά και να κάνει περιοδείες σε πόλεις και κωλοχώρια της Γερμανίας, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η Ελλάδα επιφυλάσσεται να επιτεθεί στην Γερμανία με την Πάολα να τραγουδάει το Lili Marleen σε τσιφτετέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.