8 Μαρ 2015

Γκίκα, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έκανες 56 μεταφορές ποσών κάτω των 10.000 ευρώ για να μην σε τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος…


«Έπιασαν τον Γκίκα Χαρδούβελη και τη Ν.Δ. με τη γίδα στην πλάτη και αυτοί προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα έξω …από το γήπεδο», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωσή του, μετά από την απάντηση του πρώην υπουργού Οικονομικών, σχετικά με την αποκάλυψη της «Realnews» αυτής της Κυριακής με τίτλο «Ο Γκίκας έβγαζε τα λεφτά του έξω!».

«Το μείζον ζήτημα που προκύπτει με τον κ. Χαρδούβελη δεν είναι ότι έβγαλε απλώς χρήματα στο εξωτερικό. Είναι ότι προκύπτει αναντιστοιχία μεταξύ των ...ποσών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και των ποσών που δήλωσε στην εφορία το 2011, ενώ στο διάστημα 5 Μαΐου 2012 και 14 Ιουνίου 2012 πραγματοποίησε 56 μεταφορές κεφαλαίων, ποσών κάτω των 10.000 ευρώ για να αποφύγει τον έλεγχο από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Αυτά τα έπραξε ο άνθρωπος που την ίδια στιγμή καλούσε μαζί με τον κ. Σαμαρά τον ελληνικό λαό σε περαιτέρω θυσίες. Μάλλον έχουν πολλά να μάθουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.


http://www.oparlapipas.com/2015/03/56-10000.html#ixzz3TmeK1DqT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.