11 Μαρ 2015

Παλιά, έσταζε μέλι το στόμα του για την κυβέρνηση Σαμαρά. Σήμερα ο Γερμανός βγάζει ... δηλητήριο από το στόμα του.


Όσο αυτός ο μανιακός Γερμανός, που θυμίζει ταγματάρχη των Ναζί, ο Σόιμπλε, βρίζει την Ελλάδα και προσπαθεί να τσαλακώσει την ελληνική κυβέρνηση, μας βεβαιώνει ότι πάμε καλά, ότι επιτέλους είμαστε όρθιοι, ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο.


Όσο, παλιά, έσταζε μέλι το στόμα του για την κυβέρνηση Σαμαρά και μας έλεγε ότι ήμαστε καλά παιδιά γιατί τρώγαμε όλο το φαγητό μας (τότε που είχε να κάνει με μία Ελλάδα, με σκυμμένο το κεφάλι στις εντολές της τρόικας), τόσο σήμερα που η Ελλάδα αντιστέκεται στη γερμανική βαρβαρότητα, ο Γερμανός βγάζει ...
δηλητήριο από το στόμα του.

Δεν τρελάθηκε ξαφνικά αυτός ο ανθέλληνας κ προσπαθεί να εξευτελίσει και να απαξιώσει τον Βαρουφάκη, τον Τσίπρα και την ελληνική ομάδα που δίνει τη μεγάλη μάχη για την πατρίδα στις Βρυξέλλες.

Απλά, νιώθει ότι για πρώτη φορά μία χώρα, ένας λαός, μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση λένε όχι στη γερμανική μπότα στην Ευρώπη και αμφισβητούν την κυριαρχία των απογόνων των Γερμανών Ναζί στους λαούς της Ευρώπης.

Με λίγα λόγια, Τσίπρας και Βαρουφάκης, του χαλάνε τη μαγιονέζα του Γερμανού. Γιατί για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η Ευρώπη βλέπει ένα θαρραλέο λαό να στέκεται όρθιος απέναντι στο γερμανικό ιμπέριουμ. Και αυτό είναι που τρελαίνει αυτόν, τον γεμάτο μίσος και κόμπλεξ άνθρωπο.

Πάμε καλά λοιπόν. 
Και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε. 


Και αυτό είναι το καλύτερο, το ωραιότερο και το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα στην Ευρώπη.

http://www.newscity1.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.