# #

24 Δεκ 2014

Βενιζέλος: «Γιώργο μαθαίνω ότι θα κάνεις κόμμα»!! Διάλογοι Πασόκων.... Να ξεραίνεσαι στα γέλια....

venizelos-papandreouΒενιζέλος: «Γιώργο μαθαίνω ότι θα κάνεις κόμμα».
Παπανδρέου «Τα διαβάζω κι εγώ, Βαγγέλη…»
Βενιζέλος: «Πρέπει να είσαι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Αμφισβήτησέ με μετά τις εκλογές. Εχεις την ηθική και πολιτική υποχρέωση να είσαι στα ψηφοδέλτια του κόμματος που σε ανέδειξε. Σου μιλώ σαν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σαν προσωπικός φίλος του πατέρας σου Ανδρέα Παπανδρέου. Η θέση σου είναι στην παράταξη και στα ψηφοδέλτιά της για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Είμαι ανοικτός σε ό,τι θέλεις.»
Παπανδρέου: «Ποιο ΠΑΣΟΚ; Αυτό που κατέβηκε ως Ελιά στις ευρωεκλογές;
Ξερεις ότι έχω διαφωνήσει»
Βενιζέλος: «Γιώργο, θα κάνω διεύρυνση όπως έκανες και εσύ με Μάνο και Ανδριανόπουλο. Θα κατέβουμε ως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη με τον ήλιο στο λογότυπο. Και όποιος διασπάσει την δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ θα φέρει ακέραια την ευθύνη».
Παπανδρέου: «Οι θέσεις μου είναι γνωστές και δημόσια διατυπωμένες. Επ’ αυτών δεν έλαβα κάποια απάντηση. Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα αναγεννησιακό σοκ»
Αυτοί είναι οι διάλογοι μεταξύ των κ. Βενιζέλου και Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους πριν την 2η ψηφοφορία στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ οδεύει ολοταχώς προς τη διάσπαση με τον πρώην πρωθυπουργό να ανακοινώνει το νέο κόμμα στις 30 Δεκεμβρίου σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας και οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Ο κ. Παπανδρέου θέλει να προλάβει να κατέβει το νέο κόμμα στις εκλογές αν αυτές γίνουν στις 25 Ιανουαρίου, και παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει οργάνωση σε πανελλαδικό επίπεδο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο κόμμα μπορεί να έχει το όνομα «Αλλαγή».
Οι πληροφορίες για τη συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο αναφέρουν ότι οι δύο τους τα «έσπασαν» οριστικά παρά την προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να μην κάνει νέο κόμμα και να ενταχθεί ο πρώην πρωθυπουργός στα ψηφοδέλτια.
Ο Ευ. Βενιζέλος φέρεται να εμφανίστηκε ανοικτός να προσφέρει ακόμη και την θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου τόνιζαν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έφερε κάτι καινούργιο κατά την 20λεπτη συνάντησή τους στη Βουλή και ως εκ τούτου δεν υπάρχει αλλαγή στάσης από τον πρώην πρωθυπουργό.
Η άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση
Κατά τη σημερινή συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να συμβάλει στην ενότητα του χώρου και να μην διασπάσει την παράταξη, καθώς η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική υποχρέωσή του.
Ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά στον κ. Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στην παράταξη και στα ψηφοδέλτιά της «για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν».
Η ανακοίνωση Παπανδρέου για το τετ α τετ
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει καταθέσει τις απόψεις του και τις θέσεις του και για την πορεία της χώρας και για την πορεία του κινήματος, που παραμένουν σε ισχύ και είναι αναγκαίες.
Προτάσεις, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του.
Επ´ αυτών δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση.
πηγή: imerisia.gr

Διάλογοι Πασόκων....
Να ξεραίνεσαι στα γέλια....
Οι "άνθρωποι" βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου....

Κι όταν σκεφτόμαστε ,όλοι μας,ότι κυβερνούσαν τόσα χρόνια..
Ότι εμείς τους ψηφίζαμε....
Κι ακόμα χειρότερα,ότι υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν ακόμα ΠΑΣΟΚ..
Απίστευτο ε...??

Βρε σεις....Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ  Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ  Α#$%$#@&^  ΤΟΥΣ ..
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ   ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.