# #

23 Δεκ 2014

Νέα ήττα της κυβέρνησης - "Κλείνουν" τις "εκκρεμότητες" τους και φεύγουν (Βίντεο)

Συνήθως οι φελλοί επιπλέουν πόσο μάλλον σε ένα κατασκευασμένο «Ποτάμι» .

Ετσι μετά τον Τατσόπουλο και τον Ψαριανό άλλος ένας θα επιδιώξει να συνεχίσει να λαμβάνει την βουλευτική του αργομισθία επιπλέοντας στον πολιτικό βούρκο που κολυμπά ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Πρόκειται για τον Σπύρο Λυκούδη που ανακοίνωσε σήμερα ότι αύριο το μεσημέρι θα δώσει κοινή συνέντευξη με τον αρχηγό του «Ποταμιού» στην οποία θα γνωστοποιηθεί η σύμπλευση της ομάδας των...
«Μεταρρυθμιστών» της οποίας ηγείται με το «Ποτάμι».  

Με την ευκαιρία διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση: «Σ. Θεοδωράκης: Ο δεκανέας των σύγχρονων Συνταγματαρχών…»

Από κει και πέρα ένας κατάχλωμος Σαμαράς αρχίζοντας πια να συνειδητοποιεί μετά και το σημερινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην βουλή για την εκλογή νέου προέδρου δημοκρατίας ότι σε λίγες μέρες θα βρεθεί στα αζήτητα της πολιτικής ζωής,  άρχισε να απαγγέλλει την γνωστή κασέτα της κινδυνολογίας. 

Αφού και με τις δυο ψήφους των πρώην χρυσαυγιτών Μπούκουρα και Αλεξόπουλου είδε ότι η προσπάθεια του χτύπησε «ταβάνι» με 168 ψήφους, και συνεπώς βαδίζουμε ολοταχώς για πρόωρες εκλογές, κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ενεργοποιήσει τα φοβικά σύνδρομα των βουλευτών.

Εκανε λόγο για ελπίδα που έχει ώστε στην τρίτη σχετική ψηφοφορία «να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, την εθνική περιπέτεια» (!!!) 
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει διεθνές προηγούμενο πρωθυπουργός χώρας να έχει εκφραστεί μ’ αυτόν τον τρόπο για ενδεχόμενο εκλογών.

Ο Σαμαράς όμως αποδίδει τις περιπέτειες που θα έχει ο ίδιος αν η δεδομένη εκλογική ήττα της Ν.Δ. πάρει διαστάσεις συντριβής, σαν πρόβλημα του ελληνικού λαού, που με την πολιτική του τον έχει εξαθλιώσει. 
Μάλλον δεν είχε άδικο κάποιος πρώην ομοϊδεάτης του που τον είχε χαρακτηρίσει από το βήμα της βουλής «Τρελαντώνη».

Όπως και να είναι πάντως όλα δείχνουν, όπως επισημαίνει και ο βουλευτής του Σύριζα Ν. Βούτσης ότι έχουν δρομολογηθεί εκλογές προς τα τέλη του Γενάρη.
Χαρακτηριστικό το γεγονός που ανέφερε, επισημαίνοντας ότι χτες αυτό που έγινε στην Βουλή «ήταν μια μέρα ντροπής για τον κοινοβουλευτισμό» με τακτοποιήσεις ημετέρων, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κλπ.



πηγη

1 σχόλιο:

  1. Aυτός οΛυκούδης έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας. Απορώ πως δεν ντρέπεται γιά το χάλι του. Τι θέλει επί τέλους ο άνθρωπος; Είναι γύρω στα 70, γιατί δεν παίρνει τη σύνταξη του να πάει σπίτι του; δεν αντιλαμβάνεται ότι έχει γίνει ρεντίκολο μαζί με το θεοδωράκειο ρεντίκολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.