# #

19 Νοε 2014

Tελεσίγραφο 48 ωρών ... 48 ώρες... 47... 46... 45...

Μας ξενύχτησε μέχρι το πρωί κι ο Λοβέρδος στον Χατζηνικολάου. Ούτε ένας δεν είδε τον Πρετεντέρη. Ολα τα μόρια τηλεθέασης πήγαν στον υπουργό Παιδείας

♦Οχι μόνο έχει βάλει τελεσίγραφο 48 ωρών η τρόικα στην κυβέρνηση, αλλά οι τηλεοράσεις από το πρωί δείχνουν και αντίστροφη μέτρηση... 48 ώρες... 47... 46... 45...
Θέλουν να τα πάρουν όλα για να έρθουν. Στο τέλος θα τους δώσουμε και μίζα για να καταδεχτούν να έρθουν.
♦Εμείς τους απαντάμε «υπάρχουν και όρια». Τι όρια να υπάρχουν όταν τα έχεις δώσει και τα έχεις κάνει όλα;
34 ώρες... 33... 32...

♦Πολύς κόσμος στην πορεία του Πολυτεχνείου αλλά και πολλά τα ΜΑΤ. Συνολικά 7.000, όπως λένε όλοι. Δυο φορές δηλαδή τα Νησιά Φερόε.
Χώρια τους μυστικούς που έψαχναν τους ανύποπτους διαβάτες. Μη νομίσατε όμως ότι ήταν αστυνομικοί. Εφοριακοί ήταν και έψαχναν τις τσέπες. Μηδέν οι εισπράξεις.
♦Το σίριαλ που παίζεται με τα ΜΑΤ δεν είναι το «Νόμος και τάξη», αλλά το «Κρότος και λάμψη».
Κάπως πρέπει να καταναλωθούν και οι χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Αν δεν ριχθούν, θα λήξουν σε λίγο καιρό. Θέλετε να τρώτε ληγμένες;
♦Δεν γίνεται. Τόσες χειροβομβίδες κρότου-λάμψης που έχουν πέσει τόσο καιρό, δεν μπορεί να μην παίζει κάποια μίζα για τις αγορές τους.
Αφού έχουμε συνηθίσει τον κρότο κι αν δεν τον ακούμε, ανησυχούμε και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε.
♦18 ώρες... 17... 16....
Πολύς κόσμος παρά την αστυνομοκρατία, αλλά από δηλώσεις και λόγια άλλα αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Οι σημαντικότερες δηλώσεις έγιναν:
♦Από τον Σταύρο Θεοδωράκη που είπε πως αν υπήρχαν το '73 ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχε Πολυτεχνείο. Ενώ αν υπήρχε Ποτάμι, ε;
Από το μπουρδούκλωμα Βούλτεψη που είπε ότι η 21η Απριλίου είναι εθνική επέτειος.
♦Από τη Ρένα Δούρου που δήλωσε στο Πολυτεχνείο ότι τα «λάικ, τα τουίτ και τα ποσταρίσματα δεν είναι αρκετά». Στην καρδιά του θέματος μπήκε.
9 ώρες... 8... 7...
♦Το μυστικό του τάφου της Αμφίπολης τελικά ήταν τα διόδια! Γίνονται άρον άρον στην περιοχή.
Να γίνουν πολλά διόδια στην περιοχή, να το τιμήσουμε το πράγμα. Διόδια «Αλέξανδρου», «Ολυμπιάδας», «Νέαρχου», «Ηφαιστίωνα» κ.λπ.
♦Μας ξενύχτησε μέχρι το πρωί κι ο Λοβέρδος στον Χατζηνικολάου. Ούτε ένας δεν είδε τον Πρετεντέρη. Ολα τα μόρια τηλεθέασης πήγαν στον υπουργό Παιδείας.
Φαγώθηκε με την εθελοντική εργασία. Ολοι οι τηλεθεατές τού έστειλαν το ίδιο μήνυμα. Να δουλέψει πρώτα ο ίδιος εθελοντικά.
♦3 ώρες... 2.... 1... 0... Εκλογές.


Συντάκτης: 




facebook.com/louketo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.