# #

7 Φεβ 2014

Ο Οδ Βουδούρης πριν μπει στο "πλυντήριο" του Σύριζα (Βίντεο)

Στο βίντεο που παραθέτουμε, ακούμε τον Οδυσσέα Βουδούρη, τέλη του 2012, τότε που ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ να ξεσπαθώνει με δριμύτητα εναντίον του Τσίπρα και της ηγεσίας του Σύριζα, καταγγέλλοντας ότι ασκούν ανεύθυνη πολιτική η οποία «βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη της χώρα».

Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στα αυλάκι. Ο πολιτικάντης Βουδούρης,
διαπιστώνοντας ότι η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται έχει χρεοκοπήσει στην συνείδηση του εκλογικού σώματος και επιδιώκοντας να σώσει το πολιτικό σου σαρκίο, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στην αγκαλιά του Σύριζα.

 Δεν έχει σημασία που επιμένει ότι καλώς ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και στο παρελθόν στρεφόταν με σκιώδεις χαρακτηρισμούς για το κόμμα της Κουμουνδούρου. Το βασικό είναι ότι σήμερα «αποδεσμεύτηκε από την σοσιαλδημοκρατία με έναν φερέγγυο δημόσιο τρόπο», -όπως ακούσαμε νωρίτερα να μας λέει ο εκπρόσωπος του Σύριζα Πάνος Σκουρλέτης-, οπότε το κόμμα του τον προορίζει για Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Μάστα… κάποτε λέγαμε ότι το κοινοβούλιο τους λειτουργεί σαν πλυντήριο των σκανδάλων του αστικού κόσμου. Σήμερα ο Σύριζα σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ για .. μνημονικά καθίκια, όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. Πρόοδος…http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.