# #

8 Φεβ 2014

Η ευτυχία του να δικάζεις τον εαυτό σου!!!!!!Και ποιος δε θα 'θελε, αγαπητοί μου, όταν συλληφθεί για κάποιο παράπτωμα στα πλαίσια της εργασίας του, να δικάζεται από τους... συναδέλφους του;
Ας φανταστεί ο καθένας μας να ήταν ταξιτζής και να τον κατήγγειλε κάποιος πελάτης για διπλοκούρσα.
Να γινόταν ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) και οι κριτές μας να ήταν... ταξιτζήδες!
Πόσες πιθανότητες θα είχαμε να μας καταδικάσουν;;;
0,00%

Με αυτόν τον τρόπο ελέγχονται όλα τα λεγόμενα "πειθαρχικά παραπτώματα".
Με ΕΔΕ. Με κριτές τον εκάστοτε κλάδο.

Γιατρός με φακελάκι;
Οι γιατροί τον βγάζουν λάδι.
Εφοριακός εκβιαστής;
Οι εφοριακοί τον βγάζουν λάδι.
Πολεοδόμος μιζαδόρος;
Οι πολεοδόμοι τον βγάζουν λάδι.....Γιατί εκπλησσόμεθα λοιπόν που η τριάδα-γάγγραινα του ελληνικού κράτους (δικαστές-μπάτσοι-βουλευτές) αυτοδικάζονται, αυτοαθωώνονται και στο τέλος κάνουν και... μηνύσεις σ' αυτούς που τόλμησαν να τους κατηγορήσουν;;;

Η ΕΔΕ για την ζαρντινέρα-δολοφόνο ήταν ξεκάθαρη: το, δολοφονικών προθέσεων, αυτό εξάρτημα σηκώθηκε και βασάνισε έναν άνθρωπο. Πού είναι το περίεργο;
Οι βασανιστές των ληστών της Κοζάνης; Ε, πάνω στην κλωτσοπατινάδα αλλοίωσαν τέσσερις μούρες.
Οι βασανιστές των αντιφασιστών διαδηλωτών στο υπόγειο της ΓΑΔΑ; Ψέματα του Guardian που ανήκει προφανώς στο "λόμπι της δραχμής".
Οι εκατοντάδες βασανισμοί και τραμπουκισμοί διαδηλωτών; Νόμιμη άμυνα! (στέλνουμε και στον Ευαγγελισμό έναν μπάτσο με χτυπημένο νύχι και πατσίζουμε!)
Οι εκατοντάδες καταγγελίες για αστυνομικούς που εκτελούν χρέη μπράβου, νταβατζή ή προστάτη νυχτερινών μαγαζιών; Καταλήγουν πάντοτε σε μια πανηγυρικά αθωωτική ΕΔΕ!

Παραδικαστικό κύκλωμα; Επειδή έκανε πολύ κρότο η υπόθεση, την πλήρωσαν καναδυό δικαστές για να μην πάει μέσα η μισή Ευελπίδων.
Από πότε έχει να καταδικαστεί δικαστής για λανθασμένη απόφαση; Μην απορείτε, παρόλο που υπάρχει το συγκεκριμένο όργανο, ποτέ δεν έχει καταδικαστεί κανείς. Μόνο συστάσεις... Κι ας έχουν στοιχίσει ζωές και υπολήψεις αυτά τα "λαθάκια"...
Παραεκκλησιαστικό κύκλωμα; Μα τα αδέρφια των δικαστών δεν τα πειράζουμε! Ήταν και πολλοί δικαστές στην υπόθεση άλλωστε... Παρεξήγηση ήταν, που μεγαλοποιήθηκε από τους ανθέλληνες προκειμένου να πλήξουν το ελληνορθόδοξο ιδεώδες. Στο αρχείο!

Σκάνδαλο Siemens;;; Με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, τα βρήκαμε με τα παιδιά. Κι αυτό μια παρεξήγηση ήταν. Μας μείνανε αμανάτι οι καφετιέρες...
Χρηματιστήριο; Να μην πέφτανε τα κορόιδα στη λούμπα να παίξουν! Κι ας βγάλανε ορισμένοι δισεκατομμύρια από αυτήν την ιστορία..
Υπερκοστολόγηση (Χ3) της Ολυμπιάδας; μα οι πλειοψηφούντες μας επανέφεραν στην τάξη, αποκαλώντας μας μίζερους που δε θέλουν να γίνει τίποτα καλό στη χώρα μας. Αθώοι, δίχως καν έλεγχο. Το αποφάσισαν οι ίδιοι...
Ομόλογα; Έλα μωρέ τώρα, τζόγος είναι. Και στον τζόγο μπορεί και να χάσεις (τα λεφτά μας).
Βατοπαίδι; Μα οι πλειοψηφούντες βουλευτές αποφάνθησαν: δεν υπάρχει σκάνδαλο! Όλα ήταν μια στημένη ιστορία από τους Αμερικανούς για να ρίξουν τον επαναστάτη των hot-dog, Κωστάκη!
Λίστα Λαγκάρντ; Οι πλειοψηφούντες βουλευτές τα ρίξαν όλα στον δαίμονα Παπακωνσταντίνου και δώσανε και... συγχαρητήρια στο Βενιζέλο!
Αντισυνταγματικοί νόμοι; Λάθος, συνταγματικοί είναι. Αυτοί ορίζουν το Σύνταγμα, αυτοί αποφασίζουν τί είναι συνταγματικό και τί όχι. Με πλειοψηφία επί των παρόντων...Ω τι ευτυχία να δικάζεις τον εαυτό σου!
Να 'σαι βουλευτής, να 'σαι δικαστής, να 'σαι μπάτσος...
...κι όλος ο κόσμος να 'ναι δικός σου!

Γιατί, αλήθεια, ποιος νιώθει πιο ασφαλής και ασύδοτος από εκείνον που είναι υπεράνω του νόμου;
Ποιος άλλος είναι, αλήθεια, ο μικρός αυτοκράτωρ, αν δεν είναι εκείνος που ορίζει ο ίδιος τα όρια της ελευθερίας του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.