# #

5 Φεβ 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τεχνητό σεισμό στην Αθήνα ετοιμάζει η κυβέρνηση…

Μετά τους σεισμούς της Κεφαλονιάς, τεχνητό σεισμό στην Αθήνα ετοιμάζεται να προκαλέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές και να διατηρηθεί στην εξουσία. Τεχνητοί σεισμοί θα…προκληθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας που τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζονται πεσμένα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο τεχνητός σεισμός θα προκληθεί στην Αθήνα, με την χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών παλμών.

Με εντολή Σαμαρά, ο σεισμός της Αθήνας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, στις 10:32 το πρωί, και θα έχει μέγεθος 6 Ρίχτερ.

Αμέσως μετά τον σεισμό της Αθήνας, θα διεξαχθεί δημοσκόπηση και, αν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ανέβει, με εντολή Σαμαρά θα προκληθεί και νέος σεισμός στις 22 Φεβρουαρίου με μέγεθος 7 Ρίχτερ.

Αν και πάλι η Νέα Δημοκρατία δεν περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις, με εντολή Σαμαρά θα προκληθεί στην Αθήνα σεισμός μεγέθους 8 Ρίχτερ.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως, αν οι κάτοικοι των άλλων περιοχών της χώρας παραδειγματιστούν από την ισοπέδωση της Αθήνας και τον θάνατο 2 εκατομμυρίων Αθηναίων –και δηλώσουν πως θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία-, ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει εντολή να μην προκληθεί άλλος τεχνητός σεισμός.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.