# #

21 Δεκ 2013

Τι έγινε η μοτοσυκλέτα του κ. Τσίπρα;


“ Τα «Νέα» και το «Βήμα» αποκαλύπτουν ότι η μοτοσυκλέτα που είχε αγοράσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το 2007 για 7.300 ευρώ και σήμερα λογικά θα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των ...500 ευρώ, έχει εξαφανιστεί... ”
«Τι έγινε η μοτοσυκλέτα του κ. Τσίπρα;» απορεί το «Βήμα» και διαπιστώνει πως «αν την πούλησε ή την παραχώρησε σε κάποιον συγγενή ή φίλο του, έπρεπε να το είχε δηλώσει».

Τα «Νέα» και το «Βήμα» αποκαλύπτουν ότι η μοτοσυκλέτα που είχε αγοράσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το 2007 για 7.300 ευρώ και σήμερα λογικά θα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των ...

500 ευρώ, έχει εξαφανιστεί.Όπως αποκαλύπτει ο αρθρογράφος Γιώργος Ανανδρανιστάκης στο avgi.gr:

Ο Τσίπρας έδωσε τη μοτοσικλέτα του για να διαπραχθούν στυγερά εγκλήματα. Την έδωσε σε τρομοκράτες, για να σκοτώνουν τον κοσμάκη και να διαφεύγουν, την έδωσε σε ληστές, για να γδύνουνε τις τράπεζες και να χάνονται στα στενά, την έδωσε σε κλεφτρόνια, για να αρπάζουν τις τσάντες από τις γριούλες, την έδωσε σε εμπόρους ναρκωτικών, για να δελεάζουν τα παιδιά μας και να τους πουλάνε ηρωίνη.

Θα τα βγάλει όλα στη φόρα η «Ομάδα Αλήθειας» της Ν.Δ., είναι θέμα χρόνου. Καθίστε στο Μega να απολαύσετε το συγκλονιστικό βίντεο: Δύο τύποι με κουκούλες καβαλάνε μια μοτοσικλέτα που γράφει πάνω με μεγάλα γράμματα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και πυροβολούν αδιακρίτως στον αέρα. «Τους βλέπεις, Όλγα μου, τους τρομοκράτες πάνω στη μοτοσικλέτα του Τσίπρα; Τους βλέπω, Γιάννη μου, αλλά ο ένας μοιάζει λίγο με τον Μουρούτη. Δεν είναι ο Μουρούτης, Όλγα μου, είναι ο Ντουρούτης, ρώτα και τον Παύλο που είναι αριστερός και τους ξέρει αυτούς από μικρός. Ξαναρίξε, ρε Παναγιωτόπουλε, το βίντεο να δούμε τους κουκουλοφόρους. Δεν μπορώ τώρα, γράφω ποιήματα, με έχει καθηλώσει η έμπνευση».

Οι περιπέτειες της σατανικής μοτοσικλέτας δεν σταματούν εδώ. Όταν τελειώνουν οι δολοφόνοι, οι ληστές και οι κλέφτες, την παραλαμβάνει τη μοτοσικλέτα το λόμπι της δραχμής -μαντάρα μας το κάνατε το λόμπι, όλο ροδιές και λάσπες- για να μεταφέρει δεκάρικα, πενηντάρικα, χιλιάρικα, δεκαχίλιαρα, να τα έχουμε έτοιμα όταν θα επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα. Μέρα - νύχτα πηγαινοέρχεται ο Λαφαζάνης με τη μοτοσικλέτα από το νομισματοκοπείο στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, δεκάδες πέρα - δώθε με βαλίτσες γεμάτες αχνιστά χαρτονομίσματα. Κι όταν περνάει από τις λαϊκές συνοικίες, μαρσάρει ο Παναγιώτης μανιωδώς για να ξυπνήσει η εργατική τάξη και να ξεχυθεί στους δρόμους του αγώνα.

Χάθηκε η μοτοσικλέτα του Τσίπρα και το καθεστώς ταράχθηκε σφόδρα. Η μοτοσικλέτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, σε αντίθεση με τα δύο εκατομμύρια του Βενιζέλου και τα ακίνητα του Σαμαρά στην Κηφισιά και την Εκάλη, που παραμένουν σταθερά στις θέσεις τους, έτοιμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ελληνικού λαού. Αν παραστεί ανάγκη.

http://www.periodista.gr

http://skandalistis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.