# #

17 Δεκ 2013

Μην πάτε για τένις σήμερα, έχει αιθαλομίχλη

Μην πάτε για τένις σήμερα, έχει αιθαλομίχλη

Διευκρινίσεις για την… απαγόρευση των τζακιών έδωσε η γενική γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Παπανικολάου, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη.

Η κ. Παπανικολάου αναγνώρισε ως η πραγματικότητα που ζούμε είναι πολύ σκληρή και οδυνηρή και λόγω του ακριβού πετρελαίου πολλοί αναγκάζονται να καίνε τζάκια, όμως ...
τόνισε πως η γενική γραμματεία του υπουργείου όφειλε να λάβει προληπτικά μέτρα λόγω της αιθαλομίχλης, που όπως είπε είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να βλάψει την υγεία ανθρώπων που έχουν προβλήματα.

Και σε τι συνίσταται η πρόληψη αυτή; Στο να ενημερωθούν τα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και τα παιδιά να μην πολυκυκλοφορούν έξω, και γενικότερα να μην υποβάλλουμε εαυτούς σε σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, μέχρι να φύγει η αιθαλομίχλη.

Που σημαίνει, κομμένο το τένις για σήμερα.

Η κ. Παπανικολάου σημείωσε ακόμα πως η έκκληση του υπουργείου αφορά σε όσους καίνε τζάκια άσκοπα ενώ έχουν και άλλους τρόπους να ζεσταθούν, ενώ ερωτηθείσα αν θα είναι ευχαριστημένη αν βρέξει και δεν είναι τόσο αισθητή η αιθαλομίχλη, απάντησε ότι σε αυτήν την περίπτωση το πρόβλημα δε θα είναι τόσο οξύ, και ανέφερε πως από σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση θα βελτιωθεί, καθώς θα αρχίσει να φυσάει.

Ακούστε τι είπε η κα Παπανικολάου στο HOT DOC Radio

RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.