# #

21 Δεκ 2013

Ο ..."σταρ" της μνημονιακής συγκυβέρνησης



Δείτε τον... "σταρ" της μνημονιακής συγκυβέρνησης, δεκαπέντε χρόνια, στα πρώτα του βήματα ως τηλε-βιβλιοπώλης να παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού δίπλα στον μέντορα του, ιδρυτή της φασιστικής "4ης Αυγούστου",
Κώστα Πλεύρη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ίσως στη πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση περιγράφει στον Κ. Πλεύρη την εμπειρία του απο την πρώτη του πώληση βιβλίων και παραθέτει μαθήματα ιστορίας την οποία προσεγγίζει... Πλευρή-κά! 
Είναι αρχές του 1997 και στο βίντεο που παρουσιάζει το Periodista.gr, o Άδωνις Γεωργιάδης ακούει ευλαβικά τον μέντορά του, συμφωνεί με τις θέσεις περί ανωτερότητας των Ελλήνων (μάλιστα ο Πλεύρης υποστηρίζει ότι οι Έλληνες είναι ο μοναδικός λαός που... γελάει), αλλά και με τα όσα υποστηρίζει ο Κώστας Πλεύρης για τους Εβραίους. Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο σημερινός υπουργός Υγείας δηλώνει ότι "για την Κωνσταντινούπολη, όταν θα έρθει η ώρα του αγώνος και το αίμα μας θα δώσουμε", για να ακούσει ένα μεγαλοπρεπές μπράβο από τον ακροδεξιό Πλεύρη.
Δείτε το βίντεο απο το 9.20 και έπειτα κι αν έχετε υπομονή δείτε και το υπόλοιπο. Αποδεικνύει ότι ο Ά. Γεωργιάδης απο μικρός φαινόταν ότι θα γίνει μεγάλος... πωλητής.
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.