# #

12 Δεκ 2013

Μπλόκο σε συντάξεις????????????


Εναλλακτικά σενάρια κάνουν στην τρόικα για τα ασφαλιστικά ταμεία και τις συντάξεις έτσι μετά τα δημοσιεύματα να δοθούν συντάξεις με βάση τα εισοδήματα , ήρθε νέο σενάριο για μπλόκο στην έκδοση συντάξεων.
Ωστόσο από το ..
υπουργείο Εργασίας διέψευσαν το σενάριο και ο υπουργός έκανε λόγο για επιστημονική φαντασία
Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δανειστές επεξεργάζονται για τη νέα χρονιά την επιβολή απαγόρευσης στην έκδοση νέων συνταξιοδοτικών αποφάσεων. Όπως αποκαλύπτεται, το ενδεχόμενο αυτό τέθηκε ξεκάθαρα και υπό τη μορφή διευκρινιστικών ερωτήσεων σε ένα από τα e-mail που ανταλλάσσουν σε καθημερινή βάση οι εκπρόσωποι της τρόικας με στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών στο πλαίσιο της επικαιροποίησης των μέτρων που θα περιλαμβάνει το «νέο» Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2014-2017.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, οι τεχνικές ομάδες της Τρόικας ζήτησαν να πληροφορηθούν για το ύψος στο οποίο θα διαμορφώνονταν οι πληρωμές συντάξεων για το 2014-2017, με την πρόβλεψη να μην υπολογιστεί στις δαπάνες αυτές καμία καινούργια σύνταξη από την επόμενη χρονιά!
Με αυτό το μήνυμα-«φωτιά», στην ουσία, οι δανειστές κατέστησαν σαφές πως όχι μόνο σκοπεύουν να βάλουν φρένο στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, αλλά να απαγορεύσουν ακόμα και την έκδοση νέων συντάξεων, διαβλέποντας ότι οι προϋπολογισμοί των ασφαλιστικών ταμείων δεν κλείνουν με τα μέτρα που έχουν περιληφθεί στις μέχρι τώρα συζητήσεις με την κυβέρνηση. Κατ΄ουσίαν πρόκειται για έμμεσο βέτο στην έκδοση διαταγών συνταξιοδότησης.

http://asfalisinet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.