# #

13 Δεκ 2013

Η δήλωση του βλάκα...."Ιδιωτικοποιήστε τη μάνα σας"!!!!!!!!

Έντονη αίσθηση έκαναν οι σημερινές δηλώσεις του βασιλιά των ηλίθιων Ελλήνων, Αντώνη Σαμαρά, περί νέων ιδιωτικοποιήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά τις δημοσιοποιούμε στα πλαίσια της προπαγανδιστικής τακτικής "σοκ και δέος" των κατοχικών ΜΜΕ, ο Αντώνης προτρέπει τους Έλληνες πολίτες, να ιδιωτικοποιήσουν τις μητέρες τους, προκειμένου να εξοφλήσουν χρέη τους προς το δημόσιο.

"Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, κάναμε όσα οι υπόλοιποι δεν έκαναν σε 20 χρόνια. Ξεπουλήσαμε τα πάντα,

σκοτώσαμε χιλιάδες πολίτες και οδηγήσαμε τον Έλληνα σε πλήρη οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση. Με αυτόν τον τρόπο, βάλαμε τους θεμέλιους λίθους για ένα καλύτερο αύριο για τους δανειστές μας. Μας κοιτούν πλέον με άλλο μάτι και πλέον αυτό το εισπράττει ο Έλληνας πολίτης. Το εισπράττω εγώ ο ίδιος, όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό με τα λεφτά σας. 

Γνωρίζετε πολύ καλά, πως οι θυσίες του ελληνικού λαού, του λαού μας, δε θα έχουν καμία σημασία εάν σταματήσουμε εδώ. Πρέπει όλοι μας, ακόμα και εγώ ο ίδιος, να πάμε ένα βήμα παραπέρα, ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο, που το κλίμα αλλάζει, που η ίδια η Ελλάδα αλλάζει και βαδίζει προς την ανάπτυξη.

Καθίσαμε με το Γιάννη το Στουρνάρα και σκεφτήκαμε, τι άλλο θα μπορούσαμε να φορολογήσουμε, χωρίς όμως να επιβαρύνουμε μεμονωμένα μια ομάδα πολιτών. Αποφασίσαμε λοιπόν, να προχωρήσουμε στην ιδιωτικοποίηση όλων των άνεργων μανάδων στην Ελλάδα. Να προσφέρει η καθεμία, ο,τι μπορεί, για να σώσουμε τη χώρα".


Τη δήλωση του βλάκα, χαιρέτησε από την atnene's voice, ο Θάνος Τζήμερος, τονίζοντας πως ο ίδιος, εδώ και χρόνια φώναζε πως τόσες μάνες πάνε χαμένες, ενώ θα μπορούν να πλέκουν πουλόβερ, να σκαλίζουν ξύλα και να φτιάχνουν μαρμελάδες. 

ΥΓ: Η τρόικα είχε ζητήσει από το βλάκα, να ιδιωτικοποιηθούν όλοι οι άνεργοι από 5 έως 105 ετών, αλλά ο Αντώνης δε δέχτηκε "και αυτό, είναι όπως και να 'χει μια κατάκτηση Όλγα".


Tyler Durden

RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.