# #

13 Μαΐ 2013

Ο Αντώνης αναλύει τη λέξη "Επιστράτευση"



Χθες απόλαυσα τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ στο μπάσκετ και η αλήθεια είναι πως ξεχάστηκα λίγο. Μετά άρχισα να διαβάζω τα σχόλια των φίλων στο Facebook για τον αγώνα κι εκνευρίστηκα. 9 στα 10 σχόλια ήταν οπαδικά, τα περισσότερα εκ των οποίων έσταζαν χολή για τους εγχώριους αντιπάλους. Μετά πήρε το μάτι μου ένα εντελώς άσχετο σχόλιο: «Χαρείτε όσο είναι καιρός, αύριο σας περιμένουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης».

Εκεί κι αν ξενέρωσα. Και δεν θυμάμαι ποιος μπαγάσας το έγραψε πανάθεμά τον , με το που διάβασα την προειδοποίησή του, το σχόλιο εξαφανίστηκε λόγω της αυτόματης ροής του Facebook. 

 Η ομορφιά ενός σπουδαίου αθλητικού επιτεύγματος έλαβε τέλος λοιπόν και από σήμερα επιστρέφουμε στη μιζέρια μας η οποία έχει ένα και μοναδικό όνομα αυτή τη φορά: 

Επιστράτευση

 Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. (Άσχετο: Είμαι 11 χρόνια πολίτης και ακόμα δεν μου ήρθε χαρτί για επιστράτευση. Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω;)

Οι καθηγητές έλαβαν σήμερα τα… φύλλα πορείας τους και τώρα είναι αναγκασμένοι να παραβρεθούν στον χώρο εργασίας τους, αλλιώς αυτόφωρο. 

 Ωραία πράγματα… Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» επιστρατεύθηκε από το καθήκον και έκανε μια μικρή έρευνα γύρω από τη λέξη «επιστράτευση». Βρήκε το κατάλληλο άτομο να του την αναλύσει: 













































Πηγή: 
Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.