# #

15 Μαΐ 2013

Ούτε να της είχαν σκοτώσει την μάνα της Όλγας του Μεγκάλου...




Πλερέζες είχε κατεβάσει η Ολγα Τρέμη και ούτε να της είχαν σκοτώσει την μάνα δεν θα είχε τέτοιο ύφος όταν ανακοίνωνε τα αποτελέσματα των τοπικών συνελεύσεων των ΕΛΜΕ που καταδίκασαν μαζικά την αυταρχική-δικτατορική συμπεριφορά της κυβέρνησης στον αγώνα τους.

Στο Megaλο, λοιπόν, προπαγανδιστικό κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι, απ’ την μια επιστράτευσαν τα ξεπουλημένα συνδικαλιστικά κυβερνητικά τσιράκια –στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Ηλία Ηλιόπουλος γενικό γραμματέα της ΑΔΕΔΥ που ονόμασε «υπευθυνότητα» την πρόστυχη στάση τους- και από την άλλη επικαλέστηκε μια...
κατασκευασμένη δημοσκόπηση του ΔΟΛ που παρουσιάζει την κοινωνία να αποδοκιμάζει την στάση των εκπαιδευτικών σε κινητοποιήσεις στην διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων. 


Στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας με το προεδρείο της ΟΛΜΕ εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στην κυβέρνηση. Επικαλούμενος παλαιότερη δήλωση του Α. Σαμαρά στην βουλή, τότε που ο σημερινός πρωθυπουργός είχε πεί ότι «οι επιστρατεύσεις είναι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν οι δικτατορίες» ο Α. Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνηση, έστω και τώρα να αναθεωρήσει την στάση της απέναντι στους εκπαιδευτικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.