# #

18 Μαΐ 2013

Αποχαιρέτα το, το ΠΑΣΟΚ που φεύγει...


Απολείπειν ο θεός Βαγγέλη, ΓΑΠ, Σημίτη και Ανδρέα!

Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπεται και από τα γνωστα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, που μέχρι και πριν κανά μήνα το έβγαζαν στο 7, 8, 9%! 

Εδώ και ένα μήνα, το ΠΑΣΟΚ, πέφτει και στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Μάλιστα, αύριο δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα (Ο Θεός να την κάνει) ''Παραπολιτικά'', το πανελλήνιο σοσιαλιστικό κίνημα, εμφανίζεται, ως τελευταίο κοινοβουλευτικό κόμμα, στο 4,2%..... 

Στην πραγματικότητα, πέφτει και κάτω από ...
το 3%, αλλά ακόμα είναι κυβερνητικός εταίρος, και το χρειάζονται ως όνομα....
Τρίτο όνομα, στην μαρκίζα, βέβαια!

  Αποχαιρέτα, λοιπόν το ΠΑΣΟΚ που φεύγει από την ελληνική πολιτική σκηνή. Αποχαιρέτα το ΠΑΣΟΚ της παραχάραξης συνθημάτων της Αριστεράς. Αποχαιρέτα το ΠΑΣΟΚ, των σοσιαλιστικών ψευδαισθήσεων, του μπαλκονάτου Αντρέα, και του ''Τσοβόλα. δώστα όλα''
  Αποχαιρέτα τον Σημίτη, που σήμανε και επισήμως την μαζική εισβολή λαμογιών στο Ελληνικό κράτος. Αποχαιρέτα, το ΠΑΣΟΚ, της μίζας, των εξοπλιστικών, του σκανδάλου του χρηματιστηρίου, και των Ολυμπιακών αγώνων, που μας χρέωσαν μέχρι τον λαιμό.
  Αποχαιρέτα τον ΓΑΠ, τον Τζέφρυ, τον Γιωργάκη, του μνημονίου και της παράδοσης στην χώρα, σε ξένες κατοχικές δυνάμεις. Αποχαιρέτα το ΠΑΣΟΚ, της πράσινης ανάπτυξης, και των πράσινων αλόγων.

  Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πείς πως ήταν ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου. Το ΠΑΣΟΚ φεύγει και δεν θα μας λείψει....Η ελπίδα για πολλούς είναι αλήθεια, που έγινε συνώνυμο της αλητείας και της προδοσίας, χάνεται.
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4193.html

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.