# #

4 Απρ 2013

Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ LIDL ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ... ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ...


Ένα μήνυμα κάνει τον γύρο της Κύπρου που καλεί τους πολίτες της να μποικοτάρουν τώρα όλα τα γερμανικά προιόντα αντιδρώντας με αυτόν τρόπο στον οικονομικό επεκτατισμό της Μέρκελ και της χώρας της. Καλό είναι να το διαβάσουν όλοι και στην Ελλάδα , για να ξυπνήσουν κάποιες συνειδήσεις και να αντιδράσουμε μαζικά.
Ολόκληρη η επιστολή που κυκλοφορεί στην Κύπρο:

"Συμπατριώτες , Συμπατριώτισσες. Τις μέρες αυτές όλοι νιώθουμε αγωνία, απόγνωση και ανασφάλεια. Τα αισθήματα αυτά δεν πρέπει να μας διακατέχουν γιατί εμείς σαν άνθρωποι, εργαζόμενοι, καταθέτες και καταναλωτές έχουμε την πραγματική δύναμη, εξουσία και πλούτο.
Για να αποδείξουμε σε όλους ότι έτσι έχουν τα πράγματα, για ΑΡΧΗ πρέπει να οδηγήσουμε τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία LIDL Cyprus στο κλείσιμο εντός Κύπρου μέσα σε 6 μήνες απλά με το να μην αγοράζουμε ΤΙΠΟΤΑ από τα τοπικά υποκαταστήματα της. Οι Κύπριοι εργαζόμενοι και προμηθευτές σε αυτή την εταιρεία είναι ελάχιστοι οπότε με το κλείσιμο της LIDL στην Κύπρο οι επιπτώσεις στην
Κυπριακή οικονομία και κοινωνία θα είναι μικρές (λυπηρές για κάποια άτομα αλλά αναγκαίες).
Όλα τα κέρδη της LIDL Cyprus κατατίθενται στο τέλος κάθε μήνα σε Γερμανική τράπεζα και τίποτα δεν μένει στον τόπο μας. Αντίθετα για την επέκταση της στην Κύπρο η Γερμανική εταιρεία κολοσσός έκανε δάνεια πολλών εκατομμυρίων από την Τράπεζα Κύπρου, Λαϊκή Τράπεζα και Ελληνική Τράπεζα με επιτόκιο κοντά στο 2% (άξιο απορίας είναι πως και εμείς δεν παίρνουμε τέτοιους όρους στα
δάνεια μας).
Ο φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας που πληρώνει η LIDL για όλα τα ακίνητα της στην Κύπρο είναι κοντά στα 3000 ευρώ ετησίως! Οπότε οι καταθέσεις μας χρηματοδότησαν την επέκταση των Γερμανικών κεφαλαιακών συμφερόντων στην Κύπρο και οι αγορές μας μαζί με την χαμηλή φορολογία τροφοδοτούν την κερδοφορία τους. Και εμείς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κλείσουμε τις στρόφιγγες της ρευστότητας, φτάνει να το επιδιώξουμε από κοινού"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.