# #

14 Μαρ 2013

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Παπαστάμκος


http://www.papastamkos.grhttp://www.papastamkos.gr«Δεν μπορώ ακόμη να σας ανακοινώσω την οριστική διάγνωση, όμως η κατάστασή του είναι σοβαρή», είπε στους ευρωβουλευτές ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μόλις ξεκίνησε και πάλι η συνεδρίαση, μιάμιση ώρα μετά τη λιποθυμία του έλληνα καθηγητή.
Η Ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το νοσοκομείο και τους θεράποντες ιατρούς. Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση.
Ο ευρωβουλευτής αισθάνθηκε αδιαθεσία και... λιποθύμησε το μεσημέρι μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος, ενώ προήδρευε διαδικασίας ψηφοφορίας. Είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση των τροποποιήσεων που είχαν κατατεθεί για τη μεταρρύθμιση της κοινής αγροτικής πολιτικής της Ε.Ε. και οι ευρωβουλευτές θα συνέχιζαν τη συνεδρίαση με άλλα θέματα της ατζέντας. Ο 58χρονος Γιώργος Παπαστάμκος ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι "για προσωπικούς λόγους διακόπτει τη συνεδρίαση για τρία λεπτά", σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από το προεδρείο και έπεσε λιπόθυμος.
 
Τρεις ευρωβουλευτές, γιατροί στο επάγγελμα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον κ. Παπαστάμκο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Στρασβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.