# #

5 Ιαν 2013

"Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα"...


Το δούλεμα πάει ...σύννεφο νεορωμιοί ραγιάδες


Ξέρω ποιος αλλοίωσε τη λίστα...
«Δείχνει» προς Διώτη και Βενιζέλο που απαντά οργισμένος ότι είναι προκλητική η στάση του

 
Με μπαράζ «διαρροών» απαντά στις κατηγορίες για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Την ίδια ώρα οι συγγενείς του αντιμετωπίζουν τέσσερα κακουργήματα....

«Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ» φέρεται να δήλωσε σε στενό κύκλο συνομιλητών του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι η αλλοίωση των στοιχείων δεν έγινε από τον ίδιο αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ φαίνεται να «δείχνει» τους κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Ιωάννη Διώτη, που ήταν οι παραλήπτες της λίστας μετά την απομάκρυνση Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών. «Από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο δεν έγινε τίποτα. Ο Διώτης είπε ότι η λίστα Λαγκάρντ αποτελεί προϊόν υποκλοπής, ο Βενιζέλος συμφώνησε και η υπόθεση έκλεισε» φέρεται να υποστηρίζει. 


Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν με οργή στον ισχυρισμό του πρώην υπουργού και χαρακτήρισαν τη στάση του προκλητική, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. 

Αναφορικά με την μεγάλη συζήτηση που έχει προκύψει για το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας φέρεται να δηλώνει μέσω συνεργατών του στο Έθνος της Κυριακής ότι «δε με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δε επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ. 

«Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν, να αποκατασταθεί η όποια βλάβη του Δημοσίου και να διαλυθεί η καχυποψία, δυστυχώς, μεγάλου τμήματος της κοινής γνώμης για συνενοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Αντιμέτωποι με 4 κακουργήματα

Βαρύ κατηγορητήριο αντιμετωπίζουν οι συγγενείς του πρώην υπουργού, τα ονόματα των οποίων είχαν αφαιρεθεί από την πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ που παρελήφθη από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών. Η Ελένη Παπακωνσταντίνου και οι κ.κ. Ανδρέας Ρωσσώνης και Συμεών Σικιαρίδης πέρασαν χθες την πόρτα των οικονομικών εισαγγελέων και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

 Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος ηθική αυτουργία σε νόθευση δημοσίου εγγράφου, σε συνδυασμό με το νόμο 1608/50 «περί καταχραστών του δημοσίου», ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου κατά τον ίδιο νόμο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄επάγγελμα, φοροδιαφυγή που υπερβαίνει το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ που συνίσταται σε παραβάσεις των διατάξεων της φορολογίας εισοδήματος και σε βαθμό πλημμελήματος την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος. 

Στόχος της Δικαιοσύνης να ανοίξουν στόματα

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς συνεχίζουν την έρευνα τους με την κλήση στενών συνεργατών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με στόχο να συμπεράνουν ποιος μετάγραψε το πρωτότυπο CD σε φλασάκι USB, ποιος υπάλληλος την παρέλαβε από τον πρώην υπουργό και εάν είχε εντολή να αφαιρέσει αρχεία.

real.gr

Δεν θα σχολιάσουμε τους εφιάλτες που κυβερνούν την χώρα ΑΚΟΜΑ.....
Την ίδια ώρα που ΔΗΘΕΝ έπιασαν τον ένοχο , κάτω από το τραπέζι συνεχίζεται το φαγοπότι....
πίσω από τις κάμερες των δημοσιοκάφρων ξεπουλιέται ο ιδρώτας των Ελλήνων..
με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου υπογράφουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ , το ξεπούλημα του πλούτου που δεν είναι δικός τους....

Την ίδια στιγμή ΔΥΟ είναι τα θέματα που παίζουν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης...
Ο Παπακωνσταντίνου και (ξαφνικά) τα καυσόξυλα....

Όλοι ξέρουμε που θα καταλήξουν όλα αυτά....
Και αντί να βγούμε στον δρόμο, κλαίγοντας ετοιμάζουμε τις βαλίτσες για άλλους τόπους για μια ακόμα φορά....

Ραγιαδιστάν η Ελλάδα μας....
Σκυμμένοι όλοι μας....
Νικημένοι...

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

    “Δεν αφαίρεσα τα ονόματα συγγενικών μου προσώπων, ούτε κανένα άλλο όνομα. Τα αρχεία που παρέλαβα τα έδωσα στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη. Είμαι πολύ σαφής και απόλυτος σε αυτό. Μα, πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο; Ζήτησα δηλαδή μια λίστα από τη Γαλλία για να αφαιρέσω μόνο τους συγγενείς μου; Κανένα άλλο όνομα, έτσι για να μπερδέψω;
    Προφανώς πρόκειται για χοντροκομμένη σκευωρία, που στόχο έχει την κατασκευή της δικής μου ενοχής. Και είναι υπερβολικά βολικό για όλους, οι ευθύνες γι’ αυτή την υπόθεση να έχουν ένα και μόνο ονοματεπώνυμο. Δεν αποδέχομαι την κατασκευή ενοχής εκεί που δεν υπάρχει, ούτε να γίνω εξιλαστήριο θύμα σε αυτή την υπόθεση.
    Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να αποδώσει ευθύνες, πρώτος από όλους, σε μένα προσωπικά. Η σπουδή αυτή μάλλον κάτι δείχνει. Θα ήθελα πάντως να τον διαβεβαιώσω ότι η ιδεολογία και η ηθική μου στάση δεν τίθενται υπό τη δική του κρίση”, σχολιάζει μεταξύ άλλων με νόημα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ !

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!!

    Είναι τόσο δύσκολο να έχεις φωνή ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
    Συμπατριώτες.
    Ζούμε στιγμές μοναδικές μέσα σε ένα κόσμο που μάχεται να επιβιώσει. Η πατρίδα μας βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, αφού επί χρόνια ‘’κυβερνούσε’’ το πολιτικό κόστος και όχι οι πολιτικοί.
    Ζήσαμε καταστάσεις και φαινόμενα απερίγραπτα και δυστυχώς οι πληγές είναι ακόμη ανοικτές.
    Ζήσαμε στιγμές όπου η πολιτική είχε παραχωρήσει τη θέση της στην παραπολιτική και στην ατέρμονα ρουσφετολογία. 200.000 προσλήψεις σε τέσσερα χρόνια ,όταν το έλλειμμα είχε ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή. Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ 30 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ. για να μη πτωχεύσουμε. Για να μη σβήσουμε από το χάρτη της ιστορικής μας παρουσίας.
    Και τότε δείξαμε, όλες τις άσχημες πλευρές ενός πολιτικού συστήματος που εν ονόματι της εξουσίας, θυσίαζε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και αντί να συσστρατευθούμε και να αγωνισθούμε όλοι μαζί, ‘’κάποιοι’’ έκαναν βρόμικο και αντεθνικό αγώνα ταχύτητας για να ..αρπάξουν την πολυθρόνα της εξουσίας, ενός κράτους που αιμορραγούσε μέχρι θανάτου !...
    Ό,τι και να λένε οι εκπρόσωποι της φαυλοκρατίας, με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010.
    Και μάλιστα, τα καταφέραμε στις χειρότερες δυνατές συνθήκες.
    Με το πρωτογενές έλλειμμα στα 25 και όχι στα 4-5 δις ευρώ, που καταφέραμε να είναι σήμερα, με πολιτική σύγκρουση στην Ελλάδα για τις μεγάλες και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, την οποία πρωτίστως καλλιεργούσαν όσοι σήμερα παριστάνουν τους τιμητές, χωρίς κυβερνητική συνεργασία, χωρίς Ολάντ, χωρίς Μόντι στην ΕΕ.
    Χωρίς μια επιθετικά δραστήρια ΕΚΤ στις αγορές ομολόγων, χωρίς την κατανόηση ότι το πρόβλημα δεν είναι απλά η Ελλάδα αλλά οι αδυναμίες της ευρωζώνης.
    Σήμερα δεν υπάρχει καλόπιστος Έλληνας που να μην αναγνωρίζει, τον αγώνα, τη θυσία , την αγάπη του Γιώργου Παπανδρέου για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουν, είτε το παραδέχονται είτε όχι, ότι Το Πασόκ και ο Γιώργος Παπανδρέου έσωσαν την Ελλάδα από την πιο δύσκολη θέση που βρέθηκε ποτέ.
    Το Πασόκ, εμείς οι φίλοι του, υποσχόμαστε να σας ενημερώνουμε ΠΛΗΡΩΣ, υπεύθυνα και με πλήρη συνείδηση , ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας , που να μη γνωρίζει την αλήθεια, ανεξάρτητα αν ψηφίζει Πασοκ ή όχι.
    Ευχόμαστε σε όλους ‘’ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ’’
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.