# #

29 Ιαν 2013

Όλα τελειώνουν το Μάιο του 2013 με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ... Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τρόικας για τον πλήρη έλεγχο της Ελλάδας





Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τρία χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να… προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , μέχρι και μερικούς bloggers γνωστών site, αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελείς να μην καταλαβαίνουν.

Το άσχημο είναι ότι για την επίτευξη του προγράμματος αξιοποιούνται , εκτός των γνωστών παπαγαλακίων στα ΜΜΕ, και άλλοι «αμερικανογερμανοτραφείς επιστήμονες», ο οποίοι προσπαθούν να κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και να τον εγκλωβίζουν….

Ποια όμως είναι η αλήθεια για το πρόγραμμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ» που έχει σχεδιαστεί στους οικονομικούς οίκους που εδράζουν στην Αγγλία και οι οποίοι συνέταξαν την δανειακή μας σύμβαση, η οποία θα εφαρμοστεί πιλοτικά στην Ελλάδα; 



Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι «κορώνες» κάποιων ηλιθίων πολιτικών που διατυμπανίζουν ότι δεν θέλουν «καθόλου μα καθόλου κράτος».

Στόχος είναι σε πρώτη φάση, να νομοθετήσουν την εκτέλεση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα διέπεται από έναν διαρκή εκβιασμό του Ελληνικού λαού έως ότου δεσμευτεί ολόκληρη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του, δηλαδή ο πλούτος του, καθώς και οι εργατικοί και ασφαλιστικοί κανόνες, έτσι ώστε το να απονομιμοποιηθεί στο μέλλον θα είναι σχεδόν αδύνατο.

Όλα τα παραπάνω τελειώνουν το Μάιο του 2013 με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 

Μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται, του 2013, και ενώ θα έχουν ρουφήξει αρκετό από το λίπος του Ελληνικού λαού, και αφού θα έχουν εξαφανίσει τον πλουτοπαραγωγικό ιστό της Ελλάδας, που είναι η μεσαία τάξη, θα νομοθετήσουν νόμο με τον οποίο θα κλείσουν όλους τους οργανισμούς: τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Εφορείες και διάφορες άλλες Κρατικές Υπηρεσίες, όλες τις εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου, και γενικά όλες τις υπηρεσίες που έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και το αντικείμενο θα μεταφερθεί στις τράπεζες. 

Το έργο αυτό το έχει αναλάβει η υπηρεσία ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής του πολίτη, το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο, και από φέτος θα εφαρμοστεί πιλοτικά για την διασταύρωση στοιχείων με τις αποδείξεις, τα ασφάλιστρα των ΙΧ, των Ασφαλιστικών Ταμείων , λογαριασμούς της ΔΕΗ κλπ.

Από το 2014, που σχεδόν θα έχει δοκιμαστεί, θα αρχίσει να εφαρμόζεται για τα επόμενα δυο χρόνια, καιτο 2016 τα πάντα θα παρακολουθούνται από το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Με απλά λόγια, δείτε τι είναι αυτά που μας περιμένουν και γίνονται με προγραμματισμό μεγάλης ακρίβειας και μεθοδικότητας.

1. Οι ασφαλιστικές εισφορές θα εισπράττονται από τις τράπεζες οι οποίες θα μας δίνουν και τις συντάξεις, άρα καταργούνται τα Ασφαλιστικά ταμεία. Στις τράπεζες θα καταρτιστεί «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ» στην οποία θα εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή τα ποσά που έχει προσφέρει ο εργαζόμενος για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δηλαδή με απλά λόγια θα γίνεται αυτό που γίνεται και σήμερα αλλά όλα τα δικαιολογητικά θα τα υποβάλλουμε στις τράπεζες.

2. Στην τράπεζα επίσης θα καταρτιστεί ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, στην οποία θα εμφανίζονται όλα τα εισοδήματα μας, και άμεσα θα προκύπτει ο φόρος ο οποίος θα παρακρατείται από τον μισθό μας, τον οποίο θα υποχρεώνεται ο εργοδότης να τον καταβάλλει στην τράπεζα.

3. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως και από το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί στην αντίστοιχη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, θα δίνεται στον ασφαλισμένο αυτό που απαιτείται για να πληρώνει τις δαπάνες στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, το ποσό αυτό θα είναι ορισμένο και πάντα ανάλογο των εισφορών του.

4. Όλες οι εισροές χρημάτων του κράτους από φόρους αξιοποιήσεις της Δημόσιας περιουσίας, ορυκτό πλούτο, κλπ, θα πηγαίνουν στο ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ για την αποπληρωμή του χρέους της ΕΛΛΑΔΑΣ, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, που στην ουσία θα αποτελεί τον νόμιμο εκπρόσωπο των Δανειστών.

5. Μέσω δορυφόρου επίσης έχει γίνει η πλήρης καταγραφή και με ακρίβεια χιλιοστού η περιουσία των Ελλήνων για την οποία απομένει η κτηματολόγηση, δηλαδή τι ανήκει στον καθένα, η οποία θα γίνει με την κατάρτιση ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, στην οποία θα καταγράφεται κάθε μεταβολή και αυτόματα θα παρακρατείται ο φόρος με αποτέλεσμα την κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων, Συμβολαιογραφείων κλπ.

6. Για να ολοκληρωθούν όλα αυτά θα πρέπει να μην λειτουργεί η Ελληνική δικαιοσύνη στα σημερινά πρότυπα και να υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή της Ελληνικής σε σχέση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ( Αγγλικό δίκαιο κλπ), για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί η λειτουργία της Ελληνικής δικαιοσύνης της Ελληνικής νομοθεσίας και του Ελληνικού Συνταγματος.

7. Για να επιβληθούν όλα αυτά, θα καταργήσουν τις υπάρχουσες ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, γι αυτό θα επικαλεστούν την «Προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων», εγκαθιδρύοντας ιδιωτικό μισθοφορικό Ευρωστρατό, μέρος του οποίου θα προκύψει από τους ήδη υπάρχοντες λαθρομετανάστες.

8. Σε ότι αφορά την ανάπτυξη που επικαλούνται, θα έρθει! …αλλά θα είναι από γερμανικές κυρίως εταιρείες που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα στις Οικονομικές Ζώνες που θα ιδρυθούν στη ΘΡΑΚΗ και από τις Ισραηλινό- Αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες που θα εγκατασταθούν στη Κρήτη.

Πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι στην φάση που είμαστε σαν λαός, ενώ από την μία είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε, από την άλλη αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται ένας ηγέτης που θα μπορούσε να ενώσει τον Ελληνικό λαό και να τον οδηγήσει στην απελευθέρωση, με την σημερινή τεχνολογία μέσω δορυφόρων τον έχουν εξουδετερώσει εν μία νυκτί.

Όλοι εμείς που αρθρογραφούμε στα διάφορα blogs, και είμαστε ανένταχτοι, κάποια στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού από τις μηχανές που μας έχουν δώσει πεδίο δράσης, όπως είναι η Google κλπ, θα μας αφοπλίσουν και δεν θα μπορούμε να γράφουμε για να ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός, τότεό,τι ΜΜΕ βρίσκεται σε λειτουργία σε πανελλαδική εμβέλεια, θα μιλάει με παραμύθια για λουλούδια και πεταλουδίτσες σε μία χώρα που τα πάντα είναι ιδανικά και ο καλός Θεός μας έχει δώσει την ζωή και να τον δοξάζουμε γι αυτό, όπως δηλαδή είχα την «τύχη» να ακούω το 1983 από τους τότε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον ημερήσιο τύπο της Αλβανίας του Εμέρ Χότζα… 

Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος 
http:// bordersgr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9902.html
Isidoros Ioannis Tasiopoylos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.