# #

31 Δεκ 2012

Η Χαλκιδική πάει...Αθήνα



Διαδήλωση στην Αθήνα, Σαββάτο 12-01-2013
11 το πρωί στα προπύλαια.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για όσους θελήσουν να μετακινηθούν στην Αθήνα.
Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Η καταστροφή της πανέμορφης Χαλκιδικής μας από τις ορδές της Καναδικής El Dorado και των ντόπιων υποτακτικών της έχει ξεκινήσει όπως πολύ συνοπτικά παρουσιάζουμε στο μικρό βιντεάκι που δημιουργήσαμε.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολύ περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία ικανά να πείσουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο.

Πανέμορφα δάση αποψιλώνονται και ολόκληρες περιοχές στον Κάκαβο νιώθουν απειλητικό το μακρύ χέρι των Καναδών χρυσοθήρων - καταστροφέων.

Με πρόσχημα την...
οικονομική κρίση και επικαλούμενοι μια ψευδεπίγραφη ανάπτυξη, πολιτικοί νάνοι σε αγαστή συνεργασία με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, αδιαφορώντας για τις εξακριβωμένες από ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και στο περιβάλλον της περιοχής από τα σχεδιαζόμενα φαραωνικών διαστάσεων έργα, προχωρούν στην υλοποίηση ενός τερατουργήματος που:

1. Δεν έχει την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών.

2. Παραβιάζει τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης

3. Διοχετεύει το σύνολο σχεδόν των κερδών έξω από την Ελλάδα.

4. Ολόκληρη η ιστορία της ΄΄επένδυσης΄΄ είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα επιχειρηματικής και πολιτικής διαπλοκής με φόντο το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

5. Όταν ΄΄τελειώσει΄΄ η δήθεν επένδυση και φύγουν οι ΄΄επενδυτές΄΄ θα αφήσουν την πρώην πανέμορφη Χαλκιδική ΚΡΑΝΙΟΥ τόπο, με ΄΄αμανάτι΄΄ άνεργους μεταλλωρύχους, λίμνες τελμάτων και άλλα παρόμοια απειλητικά τερατουργήματα που δεν θα μπορούν να διαχειριστούν ( λόγω και του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ που κανένας δεν θα μπορεί να αναλάβει) και με βαρύτατα χτυπημένες -για ευνόητους λόγους- τις άλλες διεξόδους απασχόλησης.

Αυτά και πολλά άλλα ΣΟΒΑΡΑ θέματα έχουν τεθεί, χωρίς να απαντηθούν έστω και κατ΄ελάχιστο από τους οσφυοκάμπτες της εταιρείας και των πολιτικάντηδων σκιαγραφώντας ένα απειλητικό παρών και ΚΥΡΙΩΣ ένα ζοφερό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.