# #

16 Νοε 2012

κ.Καμμένε...Φιλοξενείτε νοσταλγούς της χούντας και του δικτάτορα στα ψηφοδέλτιά σας!!! Το γνωρίζετε?



Υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μας έστειλε , την παρακάτω ανακοίνωση ....
Δεν θα σχολιάσουμε τον "ανεξάρτητο" ...
Περιμένουμε την αντίδραση του προέδρου του....

Οι υπογραμμίσεις δικές μας


17 Νοέμβρη
     Αγαπητοί Συμπολίτες, Συνέλληνες,
     Σήμερα χρειάζεται Αλλαγή  του διεφθαρμένου, σάπιου συστήματος εξουσίας, μιας επιβλητικής σιδερόφρακτης δημοκρατίας της Λιτότητας και του Αυταρχισμού.
      
Ο επαναστάτης και πατριώτης Γ. Παπαδόπουλος έδιωξε... Βασιλείς και Βουλευτάδες, έδωσε ψωμί στον Ελληνικό λαό και έφερε ανάπτυξη στη χώρα. 

Το εισόδημα των αγροτών, των εργαζόμενων, του λαού μεγάλωσε. Προσπάθησε να παντρέψει το αρχαίο πνεύμα με το Ελληνοχριστιανικό ιδεώδες, αυτό ήταν το ιδεολογικό περιεχόμενο της σκέψης του. 

Δεν πλούτισε, δεν έφαγε λεφτά και πέθανε προδομένος και φτωχός στη φυλακή. 

Πίστευε μέχρι τελευταία σε πατρίδα και θρησκεία, δεν ζήτησε χάρη από τους ψευτοδημοκράτες   της μεταπολίτευσης άλλωστε το θεωρούσε ατιμωτικό. Υπερασπίστηκε μέχρι το θάνατό του τις αρχές του αταλάντευτα και ανεξάρτητα από τους προδότες συνεργάτες του αναλαμβάνοντας γι΄αυτό τις ευθύνες του.

     Ψευτοεπαναστάτες  πρωταγωνιστές  του πολυτεχνείου, πολλοί από σας, οδηγήσατε με την κατ΄επίφαση  δημοκρατία σας με τα ψευτοσυνθήματά σας  ψωμί, παιδεία, ελευθερία και ΕΟΚ  και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο , στα σημερινά χάλια. 

Καταντήσατε στυγνοί εξουσιαστές και δυνάστες του Ελληνικού λαού, ανεπιθύμητοι. 

Με καλπονοθευτικά  συστήματα και αντιδημοκρατικές πρακτικές καταλαμβάνετε την εξουσία, εξαπατώντας και εκμαυλίζοντας τις συνειδήσεις των πολιτών εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες τους. Δεν είχατε ιδέες , ούτε οράματα, γίνατε συστηματίες.

     Χρειάζεται ειρηνική εξέγερση, εκλογές εδώ και τώρα με απλή αναλογική και ασφαλιστικές δημοκρατικές δικλείδες. 

Να φύγει η Τροϊκανή  συγκυβέρνηση τυραννίας και φτωχοποίησης απαιτεί
ο Ελληνικός λαός σήμερα !
 
Κατερίνη  16.11.2012
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας

1 σχόλιο:

  1. Να τον "χαίρονται" αυτόν εκεί στους ΑΝΕΛ.
    Και θα πρέπει να του πεί κάποιος αυτού του "υμνητή" και "εγκωμιαστή" ότι από τους πολλούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου λίγοι σχετικά ήταν αυτοί που "εξαργύρωσαν", "εμπορεύτηκαν" με τον πιο απαράδεκτο τρόπο τη συμμετοχή τους σ΄αυτό (αφήστε που κάποιοι το επικαλούνταν χωρίς να έχουν σχέση μαζί του).
    Οι περισσότεροι αγωνιστές παρέμειναν σεμνοί και συνεπείς προς το ό,τι αυτό εξέφραζε.
    Και για να κάνουμε καλό "λογαριασμό": τη χώρα κυβέρνησαν από τα 38 αυτά χρόνια 21 1/2 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και 17 χρόνια η ΝΔ.
    Πόσα από τα κατά καιρούς υψηλά στελέχη της ΝΔ συμμετείχαν ενεργά στο Πολυτεχνείο; Δεν ήταν τα περισσότερα από αυτά από αδιάφορα, αρνητικά έως και εχθρικά διακείμενα προς τα σημαινόμενα του Πολυτεχνείου; Πού, κυρίως, στεγάστηκαν πολιτικά πολλοί από τους υποστηρικτές της χούντας αν όχι στη ΝΔ (και κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ, κυρίως μετά το 1980);
    Πόσα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν πρωταγωνιστές στο Πολυτεχνείο; Δεν είναι γνωστό ότι πολλοί μετά το 1974 το έπαιξαν αντιστασιακοί, προκειμένου ν΄ανέλθουν στα κομματικά και κυβερνητικά αξιώματα;
    Δε είναι γνωστό ότι πολύ λίγοι αριθμητικά ήταν αυτοί που έκαναν πραγματική αντίσταση στη χούντα και στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκαν στην αριστερά;
    Να ξεχάσουμε τον Τσαρουχά, το Χαλκίδη, τον Μουστακλή και άλλα λιγότερο γνωστά θύματα αυττής της περιόδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.