# #

19 Οκτ 2012

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ!





Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία ...το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα:
- 600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα.
- Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
- Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
- Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
- 30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π. Θωμά Συνοδινό.
- Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.
- Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
- Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε όλο το ανάκτορο.
- Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
- Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
- Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυο ακριβότερες φίρμες του κόσμου Sebago και Church' s, απ' αυτά που φορούν μόνο οι Άγγλοι πρίγκιπες, λόρδοι και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ (Όταν ανατράπηκε ο δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
- Τρεις δεκάδες σετ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
- 50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ η κάθε μία.
- 12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο 300.000 ευρώ το καθένα.Κυρίως έχουν διαμάντια.
- 100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
- 200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
- 25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες (φιλντισένιες) γεμάτες πολύτιμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια, αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία.
- 40 απλές αργυρές ράβδοι (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολύτιμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία.
- Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολύτιμους λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
- Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
- Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολύτιμους λίθους.
- Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
- Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
- Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
- Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια ανυπολόγιστης αξίας.
- Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα φίρμας Christofie, που είναι η ακριβώτερη στον κόσμο.
- Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
- Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλες.Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
- Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές πιτζάμες.
- Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
- Τέσσερις ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
- Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
- Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβότερες φίρμες στον κόσμο.
- Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας, ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες τοποθεσίες.
- Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ), για να κτιστεί ειδικό μουσείο με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγονται και να εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου στους αιώνες των αιώνων, μαζί και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου ...
http://indobserver.blogspot.gr/

4 σχόλια:

  1. Στα μεταξωτα η μπλανς.Φυσικα ολα αυτα τα πηρε απο το μισθο του!Νεμεσις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι παραμύθι. Το είδα πριν από μήνες σε άλλο Blog . Ο θεομπαίχτης Χριστόδουλος με τις λαοσυνάξεις και τα λάβαρα μου προκαλούσε απέχθεια
    αλλά αυτό είναι παρατραβηγμένο για να είναι αληθινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους
    Τον Χριστοδουλο τον φαγάνε, τον έφαγε η μασονία και ο Βαρθολομαιος...
    Για μια περίοδο στα πρώτα χρόνια της «καριέρας του» ήταν μαζί τους, μαζί τους στην Πανθρησκεία M.R.A. και τις πανθρησκειακές συγκεντρώσεις τους (Παπικών + Ορθοδόξων και λοιπών δογμάτων), μαζί τους στην δίωξη εναντίον της «εσφιγμένου» και των παλαιοημερολογιτών (παλαιο-ορθόδοξων), μαζί τους και στην συμπαιχνιακή (διπλή) προώθηση του 666 (βλ. πρόλογο του βιβλίου «666 ύμνοι στην νεοελληνική» + ΕΘΝΟΚΑΡΤΑ μέτοχος ) μάλιστα είχε δεχτεί να παίξει το νέο παιχνίδι τους και να στρέψει την ορθοδοξία σε “οικολογική στροφή” στα πλαίσια της «Λατρείας της Γαίας» του Μαιτρεγια ή Μητρογαιου ή μητερα γαια, (δίχως όμως να γνωρίζει τον απώτερο μασονικό σχεδιασμό που είναι η αντιχριστοποίηση της δύσης και ειδικά της Ελλάδος με την προώθηση της πανθρησκείας «θρησκευτικής μαγιονέζας» «M.R.A. 666» και με έμφαση τον σουφισμό ( «αντίχριστη» παρωδία χριστιανισμού με συνδυασμό Χριστιανισμού + Δωδεκάθεου + μια σειρά άλλων θρησκευμάτων) και με ειδική έμφαση την «Λατρεία της Γαίας» με τυπικό ηγέτη τον εβραιοπακιστανό παγκόσμιο ηγέτη του Σουφισμού Ραχμαντ Αχμαντ ή «κίνημα Αχμαντίγια» ή «Μαιτρέγια» ή «Μητρόγαιο» ή «Μητέρα Γαία» με έδρα το θεοσοφικό Tara (Tera) Center ή “Κέντρο Γαίας” Λονδίνου. Ο όλος σχεδιασμός κινείται μακροπρόθεσμα στα πλαίσια θρησκευτικής πόλωσης της δύσης και ειδικά της Ελλάδος («666») με την χριστιανική («888») Ρ.Ι.Κ. (888 παλαιο-ορθόδοξοι Ρωσίας, 888 Ισα-Ιησούς Ισλάμ εναντίον "Ντατζάλ" Αντίχριστου Δύσεως, 888 Back to Jerusalem Movement Σινας-Κινας + 777 Moon Κορέας) ώστε να δοθεί αφορμή γενοκτονικού ιερού πολέμου «τζιχάντ» στους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. εναντίον πρωτίστως της Ελλάδος και δευτερεύοντος της ΗΠ.Ε.Ι. (ο δυτικός άξονας τριμερούς ΗΠΑ – Ευρώπη – Ιαπωνία)
    Φαίνεται κάποια στιγμή ενημερώθηκε ο Χριστόδουλος για τον ανωτέρω σχεδιασμό από την ΟΕΑ και συγκλονίστηκε η συνείδηση του, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
    Έτσι στράφηκε αναπάντεχα εναντίον του πρώην συμμάχου του Βαρθολομαιου, ήταν η περίοδος που ακούγαμε στις ειδήσεις για τα περί Νέων Χωρων και διαμάχης Βαρθολομαίου - Χριστόδουλου
    ο Βαρθολομαιος κατάλαβε οτι ο Χριστοδουλος αρνείται να παίξει άλλο το παιχνίδι τους και προσπάθησε να προσεταιριστεί τουλάχιστον τις μητροπόλεις των “νέων χώρων” (βορειου ελλαδας) ώστε να διορίσει εκεί δικούς τους μητροπολιτες σουφιστες της λατρείας της γαιας
    τα υπόλοιπα ειναι γνωστά, πιάνει καρκίνος τον Χριστοδουλο στα καλά καθούμενα και οι μασονοκινούμενοι γιατροί αντί να τον κάνουν καλά τον σκοτώνουν μια ώρα αρχύτερα με εκείνη την εγκληματική εγχείρηση που του μετάδωσε τα καρκινικά κύτταρα σε όλο του το σώμα!...
    (Μάταια προσπάθησε να τον σώσει η ΟΕΑ δίνοντας του αντικαρκινικές οδηγίες μέσω φυσιοθεραπευτικής ιπποκράτειας αγωγής άνευ καταστροφικών για τον οργανισμό ακτινοβολιών, χημειοθεραπειών ή εγχειρήσεων: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html )

    επίσης:
    ο Φουράκης, θεωρητικός του ΛΑ.Ο.Σ. ομοίως κινούμενος στα πλαίσια του άνωθεν μασονικού σχεδιασμού των «(ψευδο)ΕΨΙΛΟΝ-Κριναετών-(ψευδο)Ολυμπίων» προδοτικά προωθεί στα βιβλία του και στους ακολούθους του, τον σουφισμό «μαγιονέζα» αχμαντίγια, γράφοντας ότι «έλληνας» είναι «θρησκευτικός προσδιορισμός» (!!!) και ότι δεν δύναται να είναι κανείς Έλληνας αν δεν πιστεύει σε 3 (ολογράφως: ΤΡΙΑ τουλάχιστον!!!) θρησκεύματα: Χριστιανισμό – Δωδεκάθεο - & Σουφισμό (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, ρε και πότε να τον ξυρίσω τον τραγόπαπα τον βαρθολομαίο με στομωμένο ξυράφι' κι όπως του κόβω τα γένια να του κόβω και λίγο το χοντρόπετσό του! Κι αυτό θα γίνει, φίλοι μου! Σύντομα! Πολύ σύντομα! Και περιμένουν στη σειρά τους κι οι άλλοι προδότες! Πατρίδα - Θρησκεία - Ελευθερία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.