19 Οκτ 2012

Νέο χτύπημα των Anonymous: Δημοσίευσαν απίστευτο σκάνδαλο με Έλληνες δικαστές!


Ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους Anonymous και κάνει απίστευτες αποκαλύψεις. 

Ανακοινώνει επίθεση στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία του μέχρι πρότινος Γερμανού πρέσβη, Ρόναλντ Βένεγκερ

Μέσα στα αρχεία αυτά, σύμφωνα με το βίντεο, βρίσκονταν διάφορα έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό από ...συνομιλίες Ελλήνων ανακριτών με κρατούμενους, με τους φακέλους αρχείων αυτούς να έχουν το όνομα «Terrorism», δηλαδή, τρομοκρατία.
Στους τρεις φακέλους αυτούς, λένε, πως βρίσκεται το οπτικοακουστικό υλικό, μέρος του οποίου δημοσιεύεται σε αυτό το βίντεο, ενώ τα 17 GB υλικού που έχουν στη διάθεσή τους από την επίθεση στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας, προτίθενται να τα στείλουν στο Wikileaks.
Κατά τους δημιουργούς του μηνύματος, η ύπαρξη του οπτικοακουστικού υλικού από τις ανακρίσεις, στην κατοχή του πρώην Γερμανού Πρέσβη, αποδεικνύει την παρέμβαση της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη, δικαιοσύνη που πρέπει να είναι ανεξάρτητη.
Στο απόσπασμα των ανακρίσεων που υπάρχουν μέσα στο βίντεο, ένας ανακρινόμενος φέρεται να είναι κατηγορούμενος ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Δυστυχώς εμείς δεν είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τα πρόσωπα στο βίντεο ή να προσφέρουμε λεπτομερείς αναλύσεις με βάση τα ονόματα που ακούμε, είτε αφορούν περιπτώσεις νομικών υπεράσπισης, είτε κρατουμένων, είτε ανακριτών.
Κρατάμε όμως το δεδομένο της ανακοίνωσης για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας και το γεγονός ότι τέτοιο ανακριτικό υλικό βρισκόταν στην κατοχή άλλου, εκτός των συμμετεχόντων στη συζήτηση.
Στο τέλος του βίντεο, οι δημιουργοί αναφέρονται στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαϊου. Τις χαρακτηρίζουν ως ψέμα, που έχει πρόθεση να εξαπατήσει τους πολίτες και αναγγέλλουν επίθεση στους servers του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να αποκαλύψουν αυτό το ψέμα.

2 σχόλια:

 1. Ποιά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ;

  Ποιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ;

  Ποιά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το θέμα θάφτηκε στο προεκλογικό κλίμα ...
  Τώρα που άρχισε η δίκη των μελών της ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
  ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ είναι και πάλι επίκαιρο ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.