17 Οκτ 2012

Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι ο Φώτης Κουρέλης δε θα ψηφίσει τα μέτρα;@«Πληρωμένοι ψηφοφόροι», κατά το «πληρωμένοι δολοφόνοι...»
@Ο Τσίπρας να κοιμάται ήσυχος... Ο τραπεζοφελοπαπαγάλος του ΣΚΑΪ κύριος ...Μπάμπης τον αναγνώρισε ως αξιωματική αντιπολίτευση.

@Δηλαδή, υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι ο Φώτης Κουρέλης δε θα ψηφίσει τα μέτρα;
@Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν sτο 18ου Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας  το 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών, 850.000 Έλληνες και 1,1 εκατ. Ελληνίδες, έχουν σοβαρή κατάθλιψη
@Ένας λαός που θεωρεί ότι είναι  φυσιολογικό ένα κόμμα να λέει προεκλογικά άλλα και να πράττει άλλα μετεκλογικά, είναι λαός πιθήκων.
@Η χώρα που επιλέγει με την ψήφο της τους δυνάστες της και αρνείται να αποτινάξει το ζυγό της, είναι μια χώρα υπόδουλη με τη θέληση της!
@Υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ότι η χώρα κυβερνάται από ανίκανους και ανάξιους;
@Φώτη Κουρέλη, επικινδυνότερη και επιβλαβέστερη κι απ’ αυτήν ακόμα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού, είναι η διάλυση των ιδεολογιών.

@Η φιλανθρωπία είναι η λύση που απομακρύνει την διεκδίκηση και εκφυλίζει τη διαμαρτυρία.
@Το γεγονός ότι ο ΓΑΠ αυτός ο άθλιος πολιτικός που ευθύνεται για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας δεν έχει ακόμα λογοδοτήσει, είναι ντροπή για τη Δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό και τη Δικαιοσύνη...

http://harryklynn.blogspot.com/

2 σχόλια:

 1. Πέρα από τον χατζατζάρη Κουβέλη, οι 4 της ΝΔ στην Πιερία θα ψηφίσουν το πακέτο;
  Γιατί έχουν πάθει αλαλιά;
  Πώς θα δικαιολογηθούν στους ίδιους τους ψηφοφόρους τους όταν τα υπερψηφίσουν;
  Οτι δεν γινόταν αλλοιώς, όπως έλεγαν οι του ΠΑΣΟΚ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα τα ψηφίσουν και θα γραψουν τους ψηφοφορους τους κανονικά..Και δεν φταίνε αυτοί...Οι μαλακοψηφοφόροι, τα προβατάκια φταίνε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.