# #

2 Αυγ 2012

Ιστολόγια στα χέρια τρομοκρατών και βιαστών συνειδήσεων. Ποια είναι η απάντηση;

Click to visit the original post
Κάποιοι δήθεν πατριωτικοί χώροι κάνουν επι πληρωμή έναν εκτεταμένο ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στον Ελληνικό λαό. Και κάποιοι κατα φαντασία πατριωτικοί χώροι, με κίνητρο τη βλακεία, επίσης κάνουν ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στον κοσμάκη. 
Γέμισε το Ελληνικό διαδύκτιο με άστοχους αναλυτές και αυτόκλητους σοφούς, τόσο επώνυμους όσο και ανώνυμους, που κάθε τόσο εξευτελίζουν κάθε έννοια σοβαρότητας. Γέμισε το διαδύκτιο με ακροδεξιούς πατριώτες μαϊμού και παντογνώστες τσαρλατάνους. 
Με το πρόσχημα του πατριωτισμού, της θρησκείας, της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, κάνουν διακίνηση υλικού το οποίο σακατεύει την ψυχολογία του κόσμου. Χιλιάδες ανυποψίαστοι χρήστες του διαδυκτίου κάνουν αναπαραγωγή και διακίνηση της σαβούρας που βγάζουν γραφεία προπαγάνδας υπηρεσιών με σκοπό να ..
ευνουχίζουν τον λαό. 
Αυτή την εποχή, μέσα από τη διασπορά του φόβου και της απόγνωσης, μέσα από την τεχνητή άνοδο της φτώχειας και της εγκληματικότητας, γίνονται συστηματικές προσπάθειες για να ανέβει ο φασισμός στην Ελλάδα ώστε να πνίξει την αντίσταση προς τις πραγματικές αιτίες της κρίσης. Ξεκάθαρα, η άνοδος της άκρας δεξιάς είναι αποτέλεσμα μαζικής τρομοκρατίας που πηγάζει από συγκεκριμένα κρατικά κέντρα προπαγάνδας. 
Τα ίδια κέντρα αυτά φέρνουν τους λαθρομετανάστες στη χώρα για την αλλοιώσουν οικονομικά και δημογραφικά, και ταυτόχρονα να δώσουν τροφή στην άνοδο της άκρας δεξιάς. Τα ίδια κέντρα βγάζουν κάθε τόσο προφητείες αγίων και φτιάχνουν μαϊμούδες ειδήσεις. Τα ίδια κέντρα έχουν τον πλήρη έλεγχο της πολιτικής σκηνής, της Εκκλησίας, των ΜΜΕ. 
Σαν λύση για έξοδο από την κρίση, οι ίδιοι οι τρομοκράτες υπηρέτες της οργανωμένης διαφθοράς που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι, σπρώχνουν τον λαό στις αγκαλιές της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος είναι προϊόν συγκεκριμένης τακτικής πλύσης εγκεφάλου που εφάρμοσαν ψυχολόγοι επιστήμονες της Λειψίας από τον 19ο αιώνα. 
Αυτές τις μεθόδους πήρε το Τρίτο Ράϊχ για να φτιάξει τα όργανά του, τους πιστούς του. Μέσα από την πλύση εγκεφάλου που έχουν κάνει στο Μιχαλολιάκο από μικρή ηλικία, βαδίζει σύμφωνα με αυτά για τα οποία έχει προγραμματιστεί. Τα προγράμματα MIND CONTROL των υπηρεσιών προπαγάνδας είναι στην ουσία κατασκευές ιδεολογιών οι οποίες μετατρέπουν όσους τις ασπάζονται σε όργανα των καθοδηγητών τους. 
Αυτή τη στιγμή όλες σχεδόν οι ακραίες θρησκευτικές και πολιτικές ομάδες στον πλανήτη είναι όργανα καθοδηγητών που εργάζονται σε μυστικές υπηρεσίες. Οι ίδιοι κύκλοι στηρίζουν και τα άκρα της αριστεράς, αλλά και τους κυβερνητικούς εκείνους που ξεκάθαρα προκαλούν με την εθνοπροδοτική τους δράση. 
Οι κύκλοι που θέλουν την Ελλάδα να γίνει επαρχία των Ισλαμικών Βαλκανίων, φτιάχνουν και ελέγχουν τους χώρους που δήθεν κάνουν αντίσταση.
 Η σωτηρία της χώρας δεν θα έρθει από τους κύκλους που έχουν μέχρι τώρα κυβερνήσει και λειτουργήσει ως καθοδηγητές. Οι κύκλοι αυτοί είναι πρωταθλητές στη σαπίλα. Οι κύκλοι αυτοί έχουν ρημάξει το Ελληνικό στοιχείο. Για δεκαετίες, γνωρίζοντας ότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα, δεν έκαναν τίποτα για το αντιμετωπίσουν. 
Η Ελλάδα πεθαίνει με ρυθμούς γοργούς πλέον, μέσα σε μια κρίση που κυριολεκτικά τινάζει στον αέρα κάθε ελπίδα για συνέχιση της παρουσίας του Ελληνικού στοιχείο στον γεωγραφικό του χώρο. 
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, μέσα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ και τον ΣΥΡΙΖΑ, διαθέτει τις τελευταίες της ανθρώπινες εφεδρείες που ίσως θα μπορούσαν να την σώσουν. Το ερώτημα εδώ είναι κατα πόσο εμείς προβάλουμε τους ανθρώπους εκείνους και τις ιδέες εκείνες που μπορούν κάτι καλό να φέρουν στον τόπο. Υπάρχουν άνθρωποι σωστοί, ας ψάξουμε να τους βρούμε και να τους στηρίξουμε, ας μελετήσουμε το λόγο τους, ας αναρτήσουμε εδώ τον λόγο τους. Κανένας άλλος τρόπος για να ξεφύγουμε από τη λάσπη;  
Ας το κλείσουμε καλύτερα παρά να καταντήσουμε παπαγαλάκια. Καλύτερα μια ανάρτηση το μήνα και καλή, παρά να κάνουμε το όποιο κακό αντί για καλό.

1 σχόλιο:

  1. ο καμμενος λεει ναι στο τζαμι και ο συριζα ειναι αυτος που "εισαγει"ισλαμοφασιστες...

    τι λες ρε μαστορα? δεν το ψαχνεις περισσοτερο γιατι καπου μπερδευτηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.