# #

2 Αυγ 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βενιζέλος προς Χρυσοχοΐδη: "Σήκω φύγε από το ΠΑΣΟΚ"



thumb
Δραματικές εξελίξεις στο  ΠΑΣΟΚ… μετά το σοβαρότατο επεισόδιο που έγινε κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ιδιαίτερα έντονο ύφος απέπεμψε από τη κοινοβουλευτική ομάδα τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προφανώς επειδή καταψήφισε το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Παιδεία!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχεδόν κραυγάζοντας είπε στον πρώην υπουργό ότι δεν έχει καμιά δουλειά στην κοινοβουλευτική ομάδα  αφού εδώ και καιρό υπονομεύει συστηματικά το ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο μαζί και με άλλα στελέχη. 
«Σήκω και φύγε»...
του είπε ο πρόεδρος του  ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας ότι "σας ξέρω όλους όσους είστε υπονομευτές". Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και από τις δύο πλευρές με έντονο ύφος και κραυγές. Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό ο Χρυσοχοΐδης του απάντησε ότι δεν πάει πουθενά και ότι δεν μπορεί να τον διαγράψει. «Θα το μετανιώσεις» φώναζε στον Ευ. Βενιζέλο ο πρώην υπουργός αφού με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποχώρησε από την αίθουσα.
Είναι άγνωστο αν θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ που να θέτει τον πρώην υπουργό εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας.
Στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι μετά από μια τέτοια εκδίωξη είναι αδύνατον να επιστρέψει πίσω ο Χρυσοχοΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.