# #

26 Μαΐ 2012

Οι κυρίαρχες δυνάμεις παίρνουν δεδομένη την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, για να μας εντάξουν σε ακόμα σκληρότερο πρόγραμμα "χημειοθεραπείας" !! βίντεο




Κάνοντας μια εκτίμηση για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, στο συγκεκριμένο απόσπασμα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ 25 Μαΐου 2012,ο Δ. Καζάκης επισημαίνει πως οι κυρίαρχες δυνάμεις ποντάρουν στην πλήρη αποτυχία του πολιτικού συστήματος, οπότε και θα φέρουν τον ελληνικό λαό σε ένα δίλημμα: 


ρίχνοντας την ευθύνη στον ίδιο για την αποτυχία του οικονομικού σχεδιασμού και υλοποίησης προγράμματος για την Ελλάδα, 
ή σταματάει η ροή κεφαλαίου από την Ευρώπη και μας πετούν έξω από την Ευρωζώνη, 
ή στέκουν Αλληλέγγυοι απέναντί μας και μας στηρίζουν εμπράκτως
"παραμένουμε στην Ευρωζώνη αλλά με άλλο νόμισμα",
μας εντάσσουν σε ακόμα σκληρότερο πρόγραμμα "χημειοθεραπείας", με σκοπό μετά από δυο τρία χρόνια (έτσι τουλάχιστο θα το παρουσιάσουν) να μας επανεντάξουν στον σκληρό πυρήνα του Ευρώ..



Εκτιμάται πως οι κυρίαρχες δυνάμεις παίρνουν δεδομένη την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό πως αμέσως μετά θα επιβληθούν στο λαό οι γνωστές παλαιοκομματικές δυνάμεις του παρελθόντος, οι οποίες μετά από ένα επικοινωνιακό φρεσκαρισματάκι (πχ αλλαγή ηγεσίας) θα είναι έτοιμες εκ νέου να εξυπηρετήσουν τα κυρίαρχα συμφέροντα.


Ο λαός από τη μεριά του, όντας σε μια διαδικασία συνειδησιακής ανάταξης και υπέρβασης των φοβιών του απέδειξε ήδη ότι προτίθεται να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ παρά τις όποιες ανεπάρκειες του, παρά να πέσει στα νύχια του διεφθαρμένου δικομματισμού που μας έφερε σ'αυτό το χάλι...


Εδώ έγγυται κατα τον Καζάκη το στρατηγικό σφάλμα των κυρίαρχων δυνάμεων: αδυνατούν να κατανοήσουν την ψυχολογία του λαού στη συγκεκριμένη συγκυρία και τις βαθύτερες αλλαγές που επιτελούνται στην ελληνική κοινωνία..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.