# #

24 Μαΐ 2012

ΠΑΣΟΚ....ΤΕΛΟΣ !!!


Το ΠΑΣΟΚ ανέστειλε τη λειτουργία του!
Ο εκπρόσωπος του – όλου – ελληνικού λαού, Ευάγγελος Βενιζέλος, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη σωτηρία του έθνους και των Ελλήνων, αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα στη στήριξη του μεγάλου συμμαχικού σχήματος της νεοφιλελεύθερης και ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας


Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αλλά και μετά από αυτές ως ισότιμος κυβερνητικός εταίρος, θα αποτελεί πλέον τη σοσιαλδημοκρατική συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας, διασφαλίζοντας όχι μόνο την τήρηση και την εφαρμογή όλων όσων προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο, αλλά και το ανθρώπινο πρόσωπο της νέας διακυβέρνησης.

Αυτή η απόφαση, όπως σημειώνουν από την Ιπποκράτους, δεν ήταν εύκολη και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ανακοίνωσε μπουκωμένος… εεε δακρυσμένος στους στενούς του συνεργάτες.

Τα νέα για την αναστολή της λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ και την ένταξη στο συμμαχικό σχήμα της Νέας Δημοκρατίας, δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος σε συνέντευξη του στο BBC υπογράμμισε ότι έχει την αίσθηση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αναστείλει τη λειτουργία του εδώ και πολλά χρόνια.

Πάντως ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την ανταπόκριση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο κάλεσμα της δεξιάς πανστρατιάς του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Ευάγγελος έκανε το πατριωτικό του καθήκον» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα αναγράφεται, κάτω από τον τίτλο του συμμαχικού σχήματος, «ΠΑΣΟΚ – Ευάγγελος Βενιζέλος 1974 – 2012 rip» με λίγο μικρότερα γράμματα από τους τίτλους των άλλων συνιστωσών και αυτό γιατί οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτομάτηδες, αλλά και συνταξιούχοι ευγενών ταμείων, οπότε έχουν καλά γυαλιά.

Προπομπός της απόφασης του Βενιζέλου – που θα τοποθετηθεί στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας – ήταν η παράδοση της διεύθυνσης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Έθνος» στο γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, καλωσορίζοντας στη Συγγρού τις διευθυντικές ομάδες των δύο εφημερίδων είπε «επιτέλους, είστε ξανά στο σπίτι σας, το κλειδί για την τουαλέτα το έχω πάντα πάνω στο γραφείο μου, κωλόχαρτο όμως θα αγοράζετε μόνοι σας».

Η είδηση για την αναστολή της λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ και της ένταξης στο συμμαχικό σχήμα της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε ενθουσιασμό στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, κλαίγοντας, δήλωσε πως «ο κύριος καθηγητής και εγώ αποτελούμε πλέον τους εγγυητές όχι μόνο της ενότητας της παράταξης αλλά και της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας».

Σύμφωνα με αποκλειστική είδηση του MEGA, οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν το ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση να μη συμμετάσχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και να στηρίξει κριτικά τη συμμαχία Μάνου – Τζήμερου.

Σχολιάζοντας την αποκλειστική είδηση του MEGA ο Φώτης Κουβέλης είπε πως είναι αναπόδραστη η καταστροφή όταν η ανευθυνότητα αποτελεί πυξίδα σε επιλογές που βάζουν σε ανάδρομη πορεία την ευημερία μίας κοινωνίας που δοκιμάζεται από τις δυσλειτουργίες ενός υπέρβαρου και αναμφίβολα αναποτελεσματικού μηχανισμού αναπαραγωγής μίας πολιτικής απόμακρης από τους πολίτες.

Από το ΚΚΕ προβλέπουν ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενταχθεί στο συμμαχικό σχήμα της Νέας Δημοκρατίας, παρά τις όποιες διαφορές φαίνεται, σε κάποιους ηλίθιους εργαζόμενους και άνεργους, ότι έχουν.

Υ.Γ. Μην ξεχνάς, στις 17 Ιουνίου οφείλουμε να τους γαμήσουμε τα πρέκια.

Θ.Μ


RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.