9 Μαρ 2012

Εγκρίθηκε τελικά η προβολή του πολυσυζητημένου διαφημιστικού (video)


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιέχει ακατάλληλες σκηνές

Ένα πολυσυζητημένο σποτάκι επώνυμης μάρκας εσωρούχων, το οποίο παρουσιάζει την απαγωγή μιας γυναίκας, στο ίδιο της το σπίτι, πήρε την έγκριση της βρετανικής Αρχής Διαφημιστικών Προτύπων (ASA) και προβάλλεται πλέον κανονικά στο διαδίκτυο.
Η ASA άρχισε να ασχολείται με τη συγκεκριμένη διαφήμιση, ύστερα από μία καταγγελία, η οποία χαρακτήριζε το περιεχόμενο «ακατάλληλο και ανησυχητικό». Η ASA θεώρησε πως το σποτάκι «είναι απίθανο να προκαλέσει εκτεταμένο αδίκημα» και επέτρεψε την ελεύθερη προβολή του.
Το διαφημιστικό σποτ προβάλλεται τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας εσωρούχων, όσο και στο YouTube. Παρουσιάζει μια μελαχρινή γυναίκα στο σπίτι της, ντυμένη με ένα διαφανές φόρεμα, να τρομοκρατείται από ένα κουαρτέτο όμορφων γυναικών, ντυμένων με εμφανώς πρόστυχα...
εσώρουχα.
Το δίλεπτο διαφημιστικό, για την συλλογή «Soiree Gold», παρέχει την αίσθηση μιας παραδοσιακής ταινίας τρόμου, όπου η δράση ξεκινά στο απόλυτο σκοτάδι της νύχτας, σε ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο, το οποίο σηκώνει η γυναίκα, αλλά επικρατεί σιωπή.
Το τηλέφωνο χτυπά ξανά και εκείνη απαντά, ακούγοντας μόνο ένα γυναικείο γέλιο. Ξαφνικά δύο πανέμορφες γυναίκες εμφανίζονται μπροστά της, κοιτάζοντάς την απειλητικά. Η τρομοκρατημένη γυναίκα, σε μια απέλπιδα προσπάθειά της να ξεφύγει, καταρρέει και η εικόνα μαυρίζει. Η συνέχεια είναι αποκρουστική, καθώς οι τέσσερις αιμοδιψείς γυναίκες αποτελειώνουν την άτυχη γυναίκα, προβάλλοντας μάλιστα σκηνές ακατάλληλες για ανηλίκους.
Οι ιθύνοντες της εταιρίας ισχυρίζονται ότι το βίντεο γυρίστηκε για τη προώθηση της περιορισμένης συλλογής «Soiree» και επισημαίνουν ότι η «μοναδική αίσθηση του τρόμου» χαρακτηρίζει τον «ευαίσθητο και ερωτικό» χαρακτήρα της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.