# #

8 Μαρ 2012

Η Κως άλλαξε σημαία! Μια κιτρινοκόκκινη στην θέση της γαλανόλευκης


kos_span
O Δήμαρχος Κω Κ. Καϊσερλής ύψωσε την...δική του σημαία στο Δημαρχείο της πόλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μνημόνιο. Εξήγησε ότι "η επιλογή έγινε από ομάδα ανθρώπων του Δήμου μεταξύ των οποίων και καλλιτέχνες..." 
Πρόσθεσε ότι το κίτρινο χρώμα συμβολίζει "την οργή για τις καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα και την σταθερότητα στις επιλογές μας...
"Το δε κόκκινο "την αγωνιστικότητα, την ζωντάνια και την επαναστατική διάθεση που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουν οι αλλαγές..."
kos
Σε ότι αφορά το γιατί δεν προηγήθηκε διάλογος επί του θέματος απάντησε ότι " ορισμένες φορές ο διάλογος δεν καταλήγει πουθενά..." Ενώ στο ερώτημα γιατί κατέβηκαν οι Ελληνικές σημαίες την χτεσινή μέρα που αναρτήθηκαν οι νέες σημαίες απάντησε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την κριτική που θέλει και κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι δεκτή..."
Μετά τις έντονες αντιδράσεις πολιτών της Κω, σήμερα, ανήμερα της επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, ο Δήμαρχος ανάρτησε και ελληνικές σημαίες δίπλα στις κιτρινοκόκκινες...
kos2
Πηγή: http://www.grafida.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.