# #

3 Φεβ 2012

Oι Anonymous "χτύπησαν" την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης..βίντεοOι Anonymous "χτύπησαν" την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης
"Επίθεση" από τους Anonymous δέχτηκε η ιστοσελίδα του υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς όποιος μπει στην ιστοσελίδα βλέπει ηχογραφημένο μήνυμά τους.
Η διεθνής διαδικτυακή οργάνωση αναφέρει πως αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο. 
"Η δημοκρατία γεννήθηκε εδώ και εσείς την σκοτώνετε", αναφέρει μεταξύ άλλων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά, για τα οποία την εξέλεξε ο λαός.
Παράλληλα, ζητούν δύο εβδομάδες διορία για να "φύγει" η Ελλάδα από τη συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης (ACTA).
Αυτό είναι το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης στην Ελλάδα.
Το μήνυμα
To μήνυμα που έχει τίτλο "η Δικαιοσύνη έρχεται" αναφέρει τα εξής:

"Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά.
Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.
Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης.
Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
"Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε".
Μάλιστα, οι Anonymous, αναφέρουν πως επόμενος στόχος του στην Ελλάδα είναι όλα τα ΜΜΕ καθώς όπως λένε έχουν ήδη σπάσει όλους τους κωδικούς τους!
από δω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.