# #

2 Φεβ 2012

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΑΠ , ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

From HEIL GAP (or mind the GAP )
Υπάρχουν , μελέτες του FBI , που αναφέρουν ότι «μερικά από τα γνωρίσματα του χαρακτήρα που παρουσιάζουν οι κατά συρροή δολοφόνοι ή εγκληματίες , μπορεί να παρατηρηθούν σε πολλούς μέσα στον πολιτικό στίβο !


” Μοιράζονται τα χαρακτηριστικά των ψυχοπαθών που δεν είναι ευαίσθητοι στις αλτρουιστικές εκκλήσεις , όπως είναι η συμπάθεια για τα θύματά τους ή τις τύψεις και τις ενοχές για τα εγκλήματά τους . Κατέχουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που ξεχειλίζει από ναρκισσισμό , εγωισμό, και ματαιοδοξία.”

Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι στους οποίους « κάποιοι » έχουν αναθέσει τη μοίρα μας . . . . . . . Ναι !

Γιατί λοιπόν ; Γιατί άραγε να απορεί κανείς που η Ελλάδα κατάντησε το πειραματόζωο της νέας τάξης πραγμάτων ;


Η πρώτη δυτική χώρα για ξεπούλημα σε παγκόσμιο επίπεδο?

 
Τι αλήθεια είναι αυτό το κάτι που διακρίνει τους κατά συρροή δολοφόνους από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους μας ;


Στο μόνο που οι πολιτικοί μας διαφέρουν από τους νονούς της Κόζα Νόστρα . . . . είναι ότι οι νονοί δεν διαπράττουν οι ίδιοι τη δολοφονία , αλλά βάζουν άλλους , που την εκτελούν για αυτούς , ενώ οι πολιτικοί μας εκτέλεσαν μια ολόκληρη πατρίδα βάζοντας ιδιοχείρως και επισήμως την υπογραφή τους στο μνημόνιο !


Αυτό ακριβώς είναι όλο ! . . . . . .


Διότι ένα έγκλημα δεν εκτελείται μόνο με μια σφαίρα στον κρόταφο :


Ένα έγκλημα γίνεται με ...
πολλούς περισσότερους τρόπους !

Έτσι, όμως υπάρχουν κάποια ερωτήματα που θα πρέπει να τεθούν :
Η κυβέρνηση της Ελλάδος έχει καταντήσει μια εγκληματική επιχείρηση ;


Το έθνος κυβερνιέται από ψυχοπαθείς ;


Ή μήπως από προδότες ;


Λοιπόν, πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η σκόπιμη εξαθλίωση του λαού μας ;


η προώθηση του θανάτου του ελληνικού έθνους και οσονούπω η επιστροφή στην δουλοπαροικία και στον « κοτσαμπασισμό » ;


η υποβάθμιση, η κατάρρευσης και το ξεπούλημα των υποδομών της χώρας μας ;


η γενοκτονία των ελλήνων και η υποστήριξη των διεφθαρμένων και αυταρχικών κυβερνήσεων μας (που συχνά αποκαλούνται δημοκρατίες ), προς ξένους ;
 και ακόμη χειρότερα γιατί οι τράπεζες και οι μεγάλες εταιρείες επιτρέπεται να κερδοσκοπούν , ενώ παράλληλα οι άνθρωποι καλούνται να θυσιασθούν ;


Γιατί η κυβέρνηση δεν προσπάθησε ποτέ να απαγορεύσει την εν λόγω κατάρρευση ;


Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι . . . . .


Απλώς έκανε ότι ήταν δυνατόν δια την ΤΑΧΥΤΕΡΗ κατάρρευση της χώρας , με σκοπό το μετέπειτα ξεπούλημα της , όπως έγινε χθες με ένα μεγάλο κομμάτι του κερδοφόρου ΟΠΑΠ .
Ας αναρωτηθούμε επιτέλους : τι δουλεία είχε άραγε η εθνο-προδοτική κυβέρνηση του ΓΑΠα να « διώξει » το YEN από το λιμάνι του Πειραιά και να
το στείλει στο σύνταγμα ;


Γιατί άραγε έθεσε σε καθεστώς υπολειτουργίας ή και έκλεισε τα προξενικά λιμεναρχεία μας ανά την υφήλιο , με αποτέλεσμα τα ελληνικά εμπορικά πλοία να μην μπορούν να θεωρήσουν πλέον ημερολόγια και λοιπα έγγραφα τους και να κινδυνεύουν να πληρώσουν έτσι τεράστια πρόστιμα στις ξένες ακτοφύλακες ;

 αλλά το σημαντικότερο : Χάνοντας έτσι και τους ναύλους των;

Μήπως για λόγους οικονομίας ;


Καθόλου εάν αναλογιστούμε τις εν γένει δαπάνες της συμμορίας μπατσοκ !


Απλούστατα η ελληνική εμπορική ναυτιλία συνείσφερε με ένα 30 % εις το ΑΕΠ , και επειδή το έλλειμμα υπολογίζεται ως προς το ΑΕΠ (με παρανομαστή το ΑΕΠ) , η Ελληνική ναυτιλία θα έπρεπε να ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ από την χώρα , αυξάνοντας έτσι αυτομάτως και τον λόγο του ελλείμματος /ΑΕΠ !
Πως θα μπορούσε διαφορετικά να αποδεχτεί η χώρα τις αλλεπάλληλες διασώσεις
( bailout ) , ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί το διεθνές σχέδιο ΔΝΤ – ΕΕ – Δανειστών – ΓΑΠα , επιτρέποντας έτσι στους χρηματοδότες που άναψαν τις οικονομικές πυρκαγιές στην Ελλάδα , να πάρουν τα περιουσιακά στοιχεία του έθνους σε τιμές πώλησης “ γιουσουρουμ ” .
« H συρρίκνωση της ελληνικής σημαίας στην ελληνική ναυτιλία και οι αλλεπάλληλες μειώσεις των οργανικών συνθέσεων στα πλοία, είναι οι κύριες αιτίες της μείωσης του αριθμού των Ελλήνων ναυτεργατών αξιωματικών και κατωτέρων πληρωμάτων κατά περίπου 15.000 άτομα »
= Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΠΑ 9/12/2011 22:28 =
Αυτό ακριβώς έγινε φίλοι μου , ενώ σήμερα ανεχόμαστε τον παχύσαρκο υπουργό τον επί των οικονομικών , να μας ομιλεί για στέρηση εσόδων και ως παχύ ….. να επιβάλει εις τον λαό μας τα παρανοϊκά χαράτσια του , ως αντιστάθμισμα , αλλα να μη βγάζει άχνα για την απώλεια δισεκατομμυρίων EURO , από τα έσοδα ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να εισρέουν από τον χώρο της ναυτιλίας .


Φόροι και έσοδα που τώρα πλέον, κατατίθενται στο Λονδίνο , εφόσον οι εφοπλιστές συνεχώς φεύγουν για το city του Λονδίνου ή προς την Νέα Υόρκη ,
Παρέα φυσικά με τους ναυλωτές και τις υπόλοιπες δραστηριότητες στον χώρο της ναυτιλίας . ( δεν παραλείπουμε τους ανέργους , λόγω μνημονίου , ναυτικούς )
ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Η κλίκα όμως ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΕ – Ελληνικής κυβέρνησης . . . . δεν μας ζήτησε απλώς μια καταστρεπτική περικοπή των συντάξεων και μια σκόπιμη αύξηση της ανεργίας , αλλά και το ξεπούλημα των 4.000 με 6.000 κρατικών επιχειρήσεων . . .
Σε ότι δε αφόρα τα πραγματικά στοιχειά ανεργίας στους νέους (16-24 ετών ) της Ελλάδας :


Αυτή ανέρχεται στο 46,6% !


Το ήμισυ των νέων αυτών των ηλικιών δεν έχει δουλειά .
Στην καθομιλουμένη , « κάτι που βλάπτει τους ανθρώπους θεωρείται έγκλημα.»
Είναι ακριβώς το ίδιο . . . . « παραμένει έγκλημα και όταν αυτό διαπράττεται από τις κυβερνήσεις μας ! »


Η κυβέρνηση ή θα χρησιμοποιεί το νόμο για να βλάψει τους ανθρώπους και την πατρίδα μας ή θα τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα από τις συνέπειες πράξεων της που βλάπτουν τους ανθρώπους ( νόμος περί ευθύνης υπουργών ) .


Τα προβλήματα όμως που πλήττουν το έθνος μας , είναι μέρος του κοινωνικού σχεδιασμού της Μαφίας του Χρήματος στην προεισαγωγική προσπάθειά τους για την προετοιμασία της Ελλάδος , για την ένταξη μας στην αν-ιθαγενή πολυπολιτισμική παγκόσμια κοινότητα , για την Ουτοπία.
Δεν μπορείς να υποδουλώνεις μια χώρα και τον λαό της !
Δεν μπορείς να τον αναγκάζεις να αφανιστεί λόγω « των έννομων απαιτήσεων σου » επειδή είσαι κάτοχος του χρέους του .
Και αλήθεια εάν δεν καταδικαστεί ο ΓΑΠας και οι συμμορία του , πως θα μπορούμε εμείς να επικαλεσθούμε ως odious debt , « απεχθές χρέος » , όλο αυτό το χρέος που μας φόρτωσαν . . . . . ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ; . . . . Αδύνατον ! . . . .
Αλλά ας πούμε κάτι επάνω στις μελλοντικές δυνατότητες μας :
Η θεωρητική θεμελίωση του όρου « απεχθές χρέος » οφείλεται στον ρώσο καθηγητή της Νομικής, Αλεξάντερ Σακ , Υπουργό στη Τσαρική Ρωσία και ειδικό σε θέματα δικαίου , ο όποιος τη δεκαετία του ’20 ( το 1927 ) ενώ δίδασκε στο Παρίσι , παρουσίασε την έννοια του Απεχθούς Χρέους , με τις τρεις προϋποθέσεις που έθεσε έτσι ώστε ένα χρέος να χαρακτηρισθεί απεχθές ,
δηλαδή ότι ένας λαός δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει χρέη τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν προς όφελός του , οπότε κατά συνέπεια και μια κυβέρνηση παύει να δεσμεύεται να τα πληρώσει .Για να ορίσουμε ένα χρέος ως Απεχθές πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις:
1ον – Τα δάνεια να συμφωνήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών.
2ον – Τα δάνεια να σπαταλήθηκαν σε δραστηριότητες που δεν ωφέλησαν το έθνος.
3ον – Ο πιστωτής να ήταν ενήμερος γι’ αυτή την κατάσταση και να αδιαφόρησε.
α) Ο δανεισμός συμφωνήθηκε έγινε με ανήθικο και παράνομο τρόπο χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών ( εδώ όμως μας σώζουν οι αγανακτισμένοι , μπράβο λοιπόν σε όλους μας , χαλάλι τα ασφυξιογόνα που εισπνεύσαμε– άλλωστε ποιο είναι ισχυρότερο νομικό έρεισμα από τις εικόνες διαμαρτυρίας του ξεσηκωμού του Ελληνικού λαού στο Σύνταγμα , που παρουσίασε τότε όλη η υφήλιος ; )
β) Τα δάνεια δεν χρησιμοποιήθηκαν προς το συμφέρον του λαού και της χώρας
αλλά σπαταλήθηκαν σε δραστηριότητες που δεν ωφέλησαν το έθνος ( ΔΑΝΕΙΑ χωρίς εχέγγυα από την ΕΚΤ σε ελληνικές τράπεζες όπως γράφαμε και παραπέμποντας σε F.Times , επίσης η Siemens ! χα, χα, χα , οι εθνικοί εργολάβοι και οι συμβάσεις τους ! χα, χα, χα , και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ δάνεια για τα άφαντα υποβρύχια του πασοκ – ανεξαρτήτως πρωθυπουργού ) . (Αν μια εκλεγμένη κυβέρνηση παραχαράξει τη λαϊκή εντολή και προβεί σε μη νόμιμες ενέργειες κατά το δανεισμό , όπως φαινόμενα διαφθοράς , προσωπικού πλουτισμού, δόλιες πράξεις , αγορά όπλων που χρησιμοποιούνται για την καταπίεση του λαού, υπερτιμολογημένες κρατικές προμήθειες και δημόσια έργα , δημιουργία υποδομών που ωφελούν μικρές μειοψηφίες, κ.ά. μπορεί να γίνει αιτία δημιουργίας “απεχθούς χρέους”. )
γ) Οι δανειστές ήταν ενήμεροι γι’ αυτή την κατάσταση και μάλιστα γνώριζαν πολύ καλά ποιους δάνειζαν και για ποιο σκοπό . ( και εδώ που τα λέμε ακόμη και η δηλώσεις περί αγνοίας του περιεχομένου της μνημονικής συμβάσεως που ψήφιζαν , από την bilderberg κατσελη και τον USA χρυσοχοιδη « κάποτε » θα έχουν την σημασία τους !
Πάντως για να ξέρουμε και τι λέμε , θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι παρά την τόση συζήτηση που έχει γίνει στην πολιτική και την ακαδημαϊκή σφαίρα , το δόγμα του απεχθούς χρέους « Odious Debt » δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί σε ένα Διεθνές Δικαστήριο .
Όσο για τον πρόεδρο του Ισημερινού R. Correa , που δήλωσε ότι δεν θα εξοφλήσει τα « ΜΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ομόλογα » διότι αποτελούν (immoral and illegitimate obligations) ανήθικες και παράνομες υποχρεώσεις , πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος Rafael Correa , ΑΠΕΦΥΓΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ τον χαρακτηρισμό των ομόλογων του Ισημερινού, ως παράνομων , παρά το ότι αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις ΚΑΠΟΙΩΝ , επαναλαμβάνουμε ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ . (Στην πράξη δεν πλήρωσε κάποια που έληγαν , όμως αργότερα προχώρησε σε μια επαναγορά από τη δευτερογενή αγορά δυο άλλων συγκεκριμένων ομολόγων, αφού προηγουμένως απείλησε και φόβισε τους ιδιώτες κατόχους τους , καθώς χρησιμοποιούσε ευρέως την ορολογία του απεχθούς χρέους στην πολιτική ρητορεία , ώστε να δικαιολογήσει την άρνηση πληρωμής του χρέους του Ισημερινού , πρακτικώς όμως απέφυγε να την επικαλεσθεί σε επίπεδο δικαστηρίου και κυρίως να τη χρησιμοποιήσει ποτέ.
Όμως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ Ισημερινού και Ελλάδος :
Διότι ο πρόεδρος του Ισημερινού Rafael Correa , κατάφερε να ξαναγοράσει τα δυο προαναφερόμενα αλλά και τα επόμενα ομόλογα με κρατικούς πόρους του Ισημερινού λόγω των πλεονασμάτων , που εν τω μεταξύ είχαν δημιουργηθεί μέσα από την διαδικασία της παραγωγής , ενώ οι εδώ οι banksters , έχοντας μάθει καλά πλέον το μάθημα από την εμπειρία τους στον Ισημερινό και την Αργεντινή , φρόντισαν να καταστρέψουν κάθε παραγωγική δυνατότητα της χώρας μας , . . . . . με τι θα μπορούσαμε άραγε να πληρώσουμε ; )
Πάμε όμως παρακάτω όπου υπάρχουν πολύ καλύτερα :
Υπάρχει μια δεύτερη και “κρατούσα” άποψη , η οποία θεωρεί ότι ένα κράτος έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την πληρωμή του δημοσίου χρέους του επικαλούμενο ( state of necessity ) δηλαδή “κατάσταση ανάγκης”, η οποία υιοθετείται από την Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου του ΟΗΕ και αναφέρει ότι «ένα κράτος δεν μπορεί να κλείσει τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα δικαστήρια, να διαλύσει την αστυνομία, να παραμελήσει τις δημόσιες υπηρεσίες και να εκθέσει το λαό του σε συνθήκες χάους και αναρχίας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές του, αλλοδαπούς ή ημεδαπούς» .
NON SOMOS MERCANCIA EN MANOS DE POLITICOS Y BANQUEROS
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ . . . . . . . Όπως είπε κάποτε η Joan Baez .
Ε κυρία Διαμάντω – BILDERBERG , μη μου βγείτε και αντιστασιακή , αύριο στο εθνικό δικαστήριο και δικαιολογηθείτε ότι διαλύσατε τα σχολειά για να μην πληρώσουμε το χρέος , ή οι υπόλοιποι προδότες ότι διέλυσαν τον στρατό μας για λόγους εθνικού καθήκοντος .
Για τους μπάτσους λίγο μας νοιάζει , αλλά σε ότι αφορά τον ζουμπά τον LOVE-ρδο που εξόντωσε τα εργασιακά και που έκοψε τα φάρμακα ακόμη και στους ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ , ε . . . . . χα, χα, χα . . . . θα πρέπει μάλλον . . . . πριν παρουσιαστεί στο δικαστήριο . . . . να έχει αλλάξει φύλο στην ταυτότητα . . . . διότι θα έχει δώσει . . . . « λόγο » . . . . . . προηγουμένως . . . . σε κάτι μουστακαλήδες στην ψειρού !
Ερίκ Τουσέν πρόεδρος της CADTM: «Το πρόσφατο ελληνικό χρέος έχει σημάδια μη νομιμότητας και παρανομίας. Όταν οι αρχές λαμβάνουν μίζες από πολυεθνικές, όπως η Siemens για πάνω από δέκα χρόνια δια να κερδίζουν συμβόλαια, τότε μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν σημάδια παρανομίας και μη νομιμότητας. Είναι προφανές σε μένα.»
Η Ζάρα Βάγκενκνεχτ αντιπρόεδρος Die Linked: «Ένα μεγάλο κομμάτι των κρατικών χρεών στη Ευρωζώνη είναι μη νομιμοποιημένο, γιατί δημιουργήθηκε από μια πολιτική ενάντια στα συμφέροντα του κόσμου. Γι΄αυτό δεν πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες αυτό το χρέος.»
Ελλάδα : Θα αναφερθούμε στην Ελληνική εμπειρία που ανάγεται στο μεσοπόλεμο , και αποτελεί ιστορικό παράδειγμα εφαρμογής της “κατάστασης ανάγκης” και άρνησης πληρωμής χρέους. Το 1936 επί Μεταξά , η ελληνική κυβέρνηση που όπως φαίνεται ότι ΔΕΝ απαρτιζόταν μόνο τον ανώμαλο σαδιστή φασίστα Μανιαδακη , αλλά είχε και κάποιους σοβαρούς κρατικούς λειτουργούς , αρνήθηκε την εξυπηρέτηση δανείου στη βελγική τράπεζα Societe Commercial de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διαρκές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την για αθέτηση υποχρεώσεων. Η Ελλάδα με ειδικό υπόμνημα απάντησε ότι με βάση «τα συμφέροντα του ελληνικού λαού για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας δεν μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή». Το Διεθνές Δικαστήριο αποδέχτηκε το σκεπτικό και δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα νομικό προηγούμενο το οποίο αργότερα αξιοποίησαν χώρες όπως η Αργεντινή (2003) στην παύση πληρωμών και στη μονομερή διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους της .Ελλάδα του 2012 :
Πως όμως γνωρίζουμε ότι όντως χρωστάμε όλα αυτά που μας ζητούν άνευ ουδενός λογιστικού ελέγχου του χρέους ;
Χρωστά πραγματικά ο Ελληνικός λαός ΟΛΑ όσα του ζητούν;
Ποια δανεικά χρησιμοποιήθηκαν προς όφελος του λαού και της χώρας ;
Ενός χρέους , που δημιουργήθηκε εξαρχής ως εργαλείο υποταγής ενός λαού ,
που εξαιτίας του χάνει μέρα με τη μέρα τα στοιχειώδη δια μια αξιοπρεπή ζωή .
Άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα λοιπόν , άμεση παύση πληρωμών προς τους δανειστές , για χρέη με συμβάσεις που χρησιμοποιούνται για σκοπούς που, με γνώση των δανειστών, είναι αντίθετες προς τις ανάγκες και τα συμφέροντα του έθνους , και , είναι εντός των πραγματικών δυνατοτήτων αποπληρωμής των .
Οι δανειστές μας έχουν διαπράξει εχθρική πράξη εναντίον του ελληνικού λαού, και δεν μπορούν να περιμένουν ένα έθνος που όταν ελευθερωθεί εκ του Bankster-ικου καθεστώτος να αναλάβει αυτά τα χρέη !
Χρέη τα οποία είναι τα προσωπικά χρέη μιας εξουσίας προδοτών .
« Η αμφισβήτηση ή αθέτηση (default) πληρωμής του « επαχθούς » χρέους σήμερα αποτελεί μονόδρομο » .
Όμως, η “δικαιοσύνη” αποδίδεται σε ΔΙΕΘΝΗ και κυρίως αμερικανικά δικαστήρια, όχι από την εκτελεστική εξουσία , και επειδή θα πρέπει να κλείσουμε το δεύτερο μέρος , μέχρι μεθαύριο , στο τρίτο του μέρος του , συνεχίζοντας το χθεσινό θέμα του PSI όπου θα σας εξηγήσουμε αρκετά κόλπα , όπως επίσης θα πρέπει να αναφερθούμε και να σας ενημερώσουμε για κάτι εταιρίες κατασχέσεων « σκέτα κοράκια » , κάτι hedge found , σκέτο καρκίνωμα , που θα μας ποιούν τα αίμα , ( ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ) , εάν θα ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση με έγκριση και υπαγωγή του χρέους μας στο Βρετανικό δίκαιο !
(και επίσης ένα δημιουργικό έγγραφο από Lee Buchheit , η εταιρία εκείνη που συμβουλεύει σήμερα την Ελλάδα στις διαπραγματεύσεις για την κήρυξη της πτώχευσης ( για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ).
Πριν φύγουμε για τους Z.Z. Top , ένα δωράκι φιλαράκια μου :
ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ .

Μιλώντας για μηνύσεις και ΕΚΤ, οι φίλοι αναγνώστες του HEIL GAP (or mind the GAP ) , πρέπει να γνωρίσουν ότι με ένα τέχνασμα , στην πραγματικότητα δεν εκτίθεται τόσο η Ελλάδα , αλλά αυτή που θα εκτεθεί σε κίνδυνο εκδίκασης , δεν είναι άλλη από την Bundesbank ! Λέγε με ΕΚΤ . . . .
Διότι υπάρχει ασυμμετρία μεταξύ της αγγλοσαξονικής και της ηπειρωτικής ευρωπαϊκής νομοθεσίας σχετικά με τη φύση της ασυλίας . Ξεκινώντας από μια Πράξη ασυλίας του 1976 στις Ηνωμένες Πολιτείες, του εθιμικού δικαίου μια σειράς χώρων , (ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο) , έχουν θεσπίσει νομοθεσία για την ετεροδικία , συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από την προ-κρίση κατάσχεσης ξένων περιουσιακών στοιχείων μιας κεντρικής τράπεζας. Στην ηπειρωτική Ευρώπη , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ , οι ξένες κεντρικές τράπεζες γενικά αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές οντότητες από το ξένο κράτος .
« Ως εκ τούτου οι κεντρικές τράπεζες περιουσιακών στοιχείων απολαμβάνουν λίγη ή καθόλου προστασία. » .
Ωστόσο, ο νόμος για την ασυλία κεντρικής τράπεζας δεν είναι ομοιόμορφος σε όλα τα μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα του κόσμου. Στην ηπειρωτική Ευρώπη, δεν υπάρχει ενοποιημένη θεωρία σχετικά με την ασυλία των κεντρικών τραπεζών.
Οι κεντρικές τράπεζες , που όπως είπαμε , είναι ξεχωριστές οντότητες δεν χαίρουν ασυλίας , χαίρει μόνο το κυρίαρχο κράτος δηλαδή στην περίπτωση μας η Ελλάδα . Έτσι εάν οι διαφορές καθώς και η διαιτησία συνεχιστούν , οι κεντρικοί τραπεζίτες μπορεί . . . . . να μην κατέχουν « πλέον » . . . . . τα περιουσιακά των στοιχεία σε κάποια μέρη όπου δεν υπάρχει η ασυλίας . χα, χα, χα . . . . .
Ελπίζουμε ότι τώρα γίνεται πολύ σαφές για ποιο λόγο ( φυσικά εκτός από το χαστούκι που θα επιφέρουν στην διεθνή αγορά τα ελληνικά ομόλογα), η ΕΚΤ είναι αρκετά ανήσυχη για τις συμμετοχές της σε ελληνικά ομολόγα , αν και τότε όπως θα εξηγηθεί καλλίτερα μεθαύριο σίγουρα πολλά πράγματα θα μπλοκάρουν επίσης , στο νέο διευρωπαϊκό σύστημα πληρωμών , το TARGET2 .
HEIL GAP (or mind the GAP )
Πάμε λοιπόν τώρα στο youtube

2 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ From HEIL GAP (or mind the GAP )
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:

  Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΑΠα , ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ μέρος πρώτο .

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ

  http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/01/30/%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5%CE%BD/


  ΚΑΙ ΕΔΩ

  http://www.netnewsgr.gr/2012/01/blog-post_8840.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλησπερα σας from HEIL GAP ( or mind the GAP ) εαν θελετε το διαβαζετε και εαν ......


  http://www.netnewsgr.gr/2012/02/blog-post_7448.html

  Γιατί να εισβάλει στρατός κατοχής σε χώρες όπως η Ελλάδα όταν έχουμε τους έλληνες πολιτικούς μας ;  From HEIL GAP ( or mind the GAP )

  υπαρχει ηδη εδω :

  http://www.netnewsgr.gr/2012/02/blog-post_7448.html

  HEIL GAP ( or mind the GAP )

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.