# #

2 Φεβ 2012

Ζιγκολό αστέρων....Παρέμεινα σιωπηλός όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν...


Πρώην ζιγκολό βγάζει "τα άπλυτα" του Χόλυγουντ στη φόρα

    Πρώην ζιγκολό βγάζει "τα άπλυτα" του Χόλυγουντ στη φόρα
Ροζ απόκρυφα του Χόλιγουντ φέρνει στο φως με καθυστέρηση δεκαετιών το βιβλίο του Αμερικανού Σκότι Μπόουερς.
 Ο πρώην ζιγκολό ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε με βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας. Φρόντιζε να βρίσκει συντρόφους στη Ρίτα Χέιγουορθ και την Κάθριν Χέπμπορν. Είχε σεξουαλικές επαφές και με τον Κάρι Γκραντ.
Τις ερωτικές του περιπέτειες θα τις ζήλευαν ακόμη και προσωπικότητες φημισμένες για τις... μουρνταριές τους, όπως ο (μυθιστορηματικός) Δον Ζουάν και ο (ιστορικά υπαρκτός) Καζανόβας.
 Κι αυτό διότι ο 88χρονος Αμερικανός Σκότι Μπόουερς, ένας άλλοτε πεζοναύτης ο οποίος άφησε τον στρατό προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα ως... ζιγκολό κατά τις δεκαετίες του 1950 και 1960, φέρεται να είχε στη ζωή του ερωτικές σχέσεις με κάποιους από τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ, καθώς και με μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.
 Μάλιστα, σε κάποιες από τις εν λόγω περιπέτειες συμμετείχαν...
περισσότερα από δύο άτομα, ενώ οι επαφές δεν ήταν μόνο αμφισεξουαλικού αλλά και ομοφυλοφιλικού τύπου.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει (και περιγράφει με μπόλικες, άκρως πιπεράτες λεπτομέρειες) ο ίδιος ο Μπόουερς στις 286 σελίδες του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο «Πλήρεις υπηρεσίες:
 Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η μυστική σεξουαλική ζωή των σταρ». Μέσα από τις σελίδες του συγκεκριμένου αυτοβιογραφικού συγγράμματος, ο 88χρονος Αμερικανός, που σήμερα ζει παντρεμένος στο Χόλιγουντ, ξετυλίγει τον μίτο ενός δικτύου πορνείας στο οποίο πρωταγωνιστούν κάποιοι από τους μεγαλύτερους αστέρες του 20ού αιώνα:
 ηθοποιοί-θρύλοι όπως η Ρίτα Χέιγουορθ, η Βίβιαν Λι, η Κάθριν Χέπμπορν και ο Κάρι Γκραντ, τραγουδιστές όπως η Εντίθ Πιαφ, αλλά και γαλαζοαίματοι όπως ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας Εδουάρδος Η'.
Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στις γαργαλιστικές λεπτομέρειες, ο Σκότι Μπόουερς περιγράφει πως έκανε έρωτα με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, τόσο με γυναίκες (Εντίθ Πιαφ, Βίβιαν Λι) όσο και με άντρες (Κάρι Γκραντ, Σπένσερ Τρέισι).
Επιπλέον, υποστηρίζει πως μοιράστηκε όχι μία αλλά τρεις φορές το ίδιο κρεβάτι με το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας (τον Εδουάρδο Η' και τη σύζυγό του Ουάλις Σίμπσον). 
Για τη Ρίτα Χέιγουορθ, γράφει πως φρόντιζε να της βρίσκει ερωτικούς παρτενέρ, πράγμα που ισχυρίζεται πως έκανε και για την Κάθριν Χέπμπορν, με τη διαφορά ότι η Χέπμπορν προτιμούσε τις γυναίκες.
Χαρακτηριστικά, ο Μπόουερς υποστηρίζει πως μόνο στη Χέπμπορν είχε εξασφαλίσει πάνω από 150 ερωτικές συντρόφους.
«Παρέμεινα σιωπηλός όλα αυτά τα χρόνια γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν...
 Τελικώς αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου επειδή η αλήθεια δεν μπορεί να τους βλάψει πια» δήλωσε χαρακτηριστικά στους «New York Times» ο ίδιος ο Μπόουερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.