# #

3 Φεβ 2012

Γιούχαραν και πάλι την Ντόρα(τη γνωστή...) η οποία έκανε την εξής "δημοκρατικη" δήλωση..."Αν δεν σας αρέσει εδώ, να πάτε στη Β.Κορέα" !!!!


...Δική της θεωρεί την Ελλάδα η κόρη του
 Εφιάλτη ???

Φαίνεται πως δεν έχουν σκοπό να αφήσουν σε ησυχία την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, καθώς για ακόμη μια φορά αποδοκιμάστηκε από πολίτες και συγκεκριμένα από μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, που κατά την είσοδο της πολιτικού στο δημαρχιακό Μέγαρο στην περιοχή, φώναζαν: "Να φύγετε, δεν σας θέλουμε εδώ. Εσείς και η οικογένειά σας καταστρέψατε τη χώρα μας".
Η επεισοδιακή επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην περιοχή δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αργότερα τα μέλη της Πρωτοβουλίας μπήκαν στο Δημαρχείο με αποτέλεσμα οι αποδοκιμασίες να κορυφωθούν.
Η Ντόρα Μπακογιάννη αντιμετώπισε την φραστική επίθεση με ιδιαίτερη αμηχανία.
Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού υλοποιώντας απόφαση της πολυάριθμης Γενικής της Συνέλευσης, κατέστησε σαφές στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευθύνεται για την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, ότι οι εκπρόσωποί του είναι ανεπιθύμητοι στο Δήμο Θερμαϊκού.
Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών της η Πρωτοβουλία οργάνωσε αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, γιουχάροντας τη Ντόρα Μπακογιάννη που δουλεύοντας ήδη για τις επόμενες εκλογές φιλοξενήθηκε από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θερμαϊκού που την ξενάγησαν στο ΚΥ της Μηχανιώνας.
Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο όπου και έφαγε κράξιμο από μέλη της πρωτοβουλίας. Αργότερα δε, και  ενώ αρνήθηκε αρχικά την είσοδο στην αίθουσα του ΔΣ πολιτών μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και διαμαρτυριών η Ντόρα και οι οικοδεσπότες της στο Θερμαϊκό, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες για όλους. Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αποδοκιμασίες.
Και φυσικά στο τέλος, η Πρωτοβουλία αποχώρησε για να αφήσει τους διαπλεκόμενους της κεντρικής και της τοπικής πολιτικής σκηνής (όποιους ελάχιστους παρέστησαν) να συνδιαλλαγούν ελευθέρως και εποικοδομητικώς".

Επίθεση Ντόρα Μπακογιάννη by stefanelonikitelo
πηγη

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάξτε στο 4.29΄τι λέει ο καραφλός βλαξ που ακόμα και σήμερα θεωρεί το Δημαρχείο ''δικό του'' στον διαμαρτυρόμενο πολίτη ''να κάνεις διαδήλωση στο σπίτι σου'',δηλαδή στη γυναίκα του ,στα παιδιά του!Φανταστείτε τι έξυπνη σκέψη έχει!Κι αυτός όπως και οι συναμφότεροί του πέρνουν θέσεις και αποφασίζουν για μας !Μπρρρρ!Σ' αυτές τις Φιλιπ(πινέζες) και τους γενίτσαρους υποτακτικούς σαν και του λόγου του στηρίχτηκε το σύστημα !Λαέ ως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.