27 Οκτ 2011

Περαστικά μας…!!!ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΑΜΟΝΗ ..."ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΝ"..!!!


ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ…!!! Τελικά έγινε αυτό που «έπρεπε», για να διατηρηθούν οι ισορροπίες στο διατραπεζικό σύστημα…!!!

Το «τραπέζι» ήταν καλά στρωμένο με τα 20 και πλέον τρις ευρώ για τα επόμενα 50 χρόνια με πλήρες μενού που περιλαμβάνει ( Μειώσεις Εργασιακού,(μισθοί, συντάξεις, φορολογία)-Ενεργειακό, (Υποθαλάσσιος πλούτος, Αιολικά, Φωτοβολταϊκά)- Ακίνητα του Δημοσίου).

Οι αποφάσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο για το «πήδημα» του Ελληνικού Λαού και για το ξεπούλημα των παραπάνω οπότε απομένει και η τελευταία έγκριση από το Ελληνικό κοινοβούλιο για την οριστικοποίηση του δανείου στα 130 δις ευρώ που θα γίνει άμεσα…!!! 


Στο τραπέζι καθισμένοι σαν ιδιοκτήτες η ΜΕΡΚΕΛ και ο ΣΑΡΚΟΖΙ, είχαν καλέσει και την ΛΑΓΚΑΡΝΤ για να μην λείπει και το Δ.Ν.Τ από την «μάσα» και αφού είχαν αποφασίσει να «κλείσουν» το θέμα του « κουρέματος»  στο 50% ακούγοντας απ έξω να φωνάζουν οι Έλληνες Κυβερνητικοί ( ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ και κομπάρσοι ),προσπαθώντας να καθησυχάσουν τους Έλληνες τραπεζίτες που φώναζαν για μερίδιο, αποφάσισαν να εγκρίνουν και για αυτούς ...
30 δις ευρώ για να σταματήσουν να φωνάζουν…!!!

Ρύθμισαν και το ασφαλιστικό αφού κούρεψαν περίπου 12,5 δις ευρώ ώστε να δικαιολογηθεί και η περικοπή των συντάξεων …!!!

Όπερ και εγένετο, αλλά πέταξαν το μπαλάκι στην Ελληνική Κυβέρνηση να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα ενισχυθούν οι Ελληνικές τράπεζες από το δάνειο…!!!

Όλα τα γνωστά Ελληνικά Μ.Μ.Ε. έχουν αρχίσει σχεδόν να πανηγυρίζουν, και από αύριο το πρωί όλοι στην Ελλάδα θα είναι πάλι χαρούμενοι…!!!

Ο Πρωθυπουργός Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  θα ευχαριστεί τον Ελληνικό λαό για την συμμετοχή του και θα τον καλεί να εμπιστευτεί την κυβέρνηση και το τραπεζικό σύστημα και να αρχίσει να αγοράζει τραπεζικές μετοχές αλλά και να πληρώνει τους νέους φόρους που έχουν είδη μπει και θα παγιωθούν για τα επόμενα χρόνια…!!! 

Να γιατί οι Τούρκοι μας « πηδούσαν» για 400 χρόνια…γιατί έτσι μας αρέσει…!!!

περαστικά μας…!!!

Περικλής Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.