29 Οκτ 2011

Απιστευτο....κι ομως αληθινο !!! Αυξησεις ως και 50%...Σε ποιους ???


«Γαμώ τα υπουργεία σας»: ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΤΑ 50%. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!!!

 
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ, ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ "ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ"???
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 20000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 30000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!!
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ "ΧΡΕΩΝΕΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ 580€ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 50% ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ??? ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? 


 αποκλειστικό!
Το νέο, ενιαίο μισθολόγιο προβλέπει ότι οι ...αποσπασμένοι υπάλληλοι σε πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, πέραν του μσθού τους, θα απολαμβάνουν και επιπλέον χρήματα που αντιστοιχούν σε 90  υπερωρίες μηνιαίως !!!
Ναι, καλά διαβάσατε. Οι δημόσιοι υπάλλοι που στελεχώνουν τα πολιτικά γραφεία βουλευτών και υπουργών, με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται κατά 50% περίπου!!!
Ιδού πώς: Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, ως γνωστόν εργάζονται 22 μέρες μηνιαίως Χ 8ώρες ημερησίως, τουτέστιν 176 ώρες το μήνα. Οι 90 επιπλέον ώρες που θα προστίθενται ως υπερωρίες στον μισθό των προνομιούχων δημοσίων υπαλλήλων στα βουλευτικά και υπουργικά γραφεία, αντιστοιχούν  σε περισσότερο από 50% αύξηση του μισθού τους!
Εάν δηλαδή ο εκάστοτε υπάλληλος αμείβεται με 20.000 € ετησίως, οι αποσπασμένοι υπάλληλοι στα βουλευτικά γραφεία – υπουργεία, θα εισπράττουν 30.000 € το χρόνο!!!
Την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, είτε θα εισπράττουν συρρικνωμένους μισθούς είτε θα βρίσκονται στην εφεδρία, οι …ημέτεροι  των υπουργών και βουλευτών,  θα δουν ξαφνικά το πορτοφόλι τους να παραφουσκώνει!!!
Και «γαμώ τα υπουργεία σας» λέει το άσμα, με το οποίο συμφωνούμε και για έναν ακόμη λόγο:
Η Κυβέρνηση, αντί να στείλει νέο υπαλληλικό προσωπικό για να καλύψει τις 90 υπερωρίες μηνιαίως, εντός του κανονικού ωραρίου, προτιμά να μπουκώνει τα κομματόσκυλά της, στέλνοντας παράλληλα στην εφεδρία και στην  απόλυση χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.
Και σημειώστε ότι αυτές οι πρωτοφανείς αυξήσεις στο υπαλληλικό προσωπικό υπουργών-βουλευτών, δεν προβλέπονταν ούτε στο παλαιό Ν.3205/3, ούτε στον Ν.2470/9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.