28 Οκτ 2011

Το «χρέος»... και το «πέος»thumb

Αθλιότητα καταγγέλλουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ για τον πειραγμένο, μέσω φωτομοντάζ όπως ισχυρίζονται, τίτλο του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων σημειώνοντας ότι θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη ώστε να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι της απάτης.Από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί τον γύρο του διαδικτύου έκανε το περίφημο πλάνο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ όπου ένας τίτλος (το γνωστό σούπερ στην τηλεοπτική διάλεκτο) εμφανίστηκε να γράφει... «Κρίσιμες αποφάσεις για το πέος» αντί για το ορθό «Κρίσιμες αποφάσεις για το χρέος»...

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ στην ανακοίνωση της για το θέμα αναφέρει ότι:


«Μια πρωτοφανή αθλιότητα σε βάρος της ΕΡΤ, διέπραξαν σήμερα “άγνωστοι”, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ιστοτόπων δικτύωσης (blogs), παραποιώντας με δόλιο τρόπο – μέσω φωτομοντάζ – τίτλο του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ (Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011) στις 21:00.
Η αήθης αυτή ενέργεια, που έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, φανερώνει το ποιόν των συγκεκριμένων ανθρώπων και το πώς αντιλαμβάνονται τις αρχές της Ελευθερίας του Τύπου, της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και της Δημοκρατίας.
Η ΕΡΤ Α.Ε. θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι αυτής της απάτης σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τη δουλειά των οποίων δεν μπορεί να παίζει κανείς. Εξάλλου, για κάθε κακόπιστο, και αυτό το δελτίο Ειδήσεων έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr.
Αγωγή και μήνυση θα καταθέσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπης Ταγματάρχης, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης κ. Βασίλης Μπίτσης, ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Γιώργος Κογιάννη.

γράφει ο Τυπικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.