# #

23 Σεπ 2011

Kαθαρές και σταράτες κουβέντες κατά της κυβέρνησης και του ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλου από τον Αλέξη Τσίπρα



ImageΗ τρομολαγνεία του ΥΠΟΙΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα, ο οποίος προσήλθε στην Ολομέλεια και κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να δώσει εξηγήσεις. 


«Η λέξη Αργεντινή παραπέμπει σε τανκς και σε εκτροπή και να δώσει εξηγήσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά, διερωτώμενος «ποιον απειλεί όταν λέει ότι κρίση είναι η Αργεντινή που θα έλθει αν δεν εφαρμοστεί αυτή η πολιτική;».
Μάλιστα υποστήριξε ότι σε συνδυασμό με την χθεσινή δήλωση του κ. Βενιζέλου στην Βουλή πως «το δράμα της χώρας είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε δημοκρατικά, ούτε...
μέσα από τις εκλογές, η οποία να είναι αξιόπιστη», δήλωση η οποία κατά τον κ. Τσίπρα υπονοούσε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει αξιόπιστη λύση μέσα από τον δημοκρατικό τρόπο», αποτελεί ένα «σαφές μήνυμα εκτροπής».
 Όπως ανέφερε εξάλλου, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Βενιζέλος έχει απόλυτη επίγνωση του τι λέει», οι επίμαχες δηλώσεις αποτελούν «προμήνυμα εκτροπής». Και συμπλήρωσε: «Δεν είστε μια πανικόβλητη κυβέρνηση αλλά αδίστακτη, κυνική και επικίνδυνη κυβέρνηση για τον λαό μας και την Δημοκρατία».

Τουλάχιστον υπάρξει ο Αλέξης Τσίπρας να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί να μας χωρίζει ιδεολογικό χάος, αλλά είναι ο μόνος που μιλάει κατά της κυβέρνησης, όπως πρέπει...

 defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.