# #

24 Σεπ 2011

Αυγά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, από τους μαθητές...




   
Στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Άρτας οι οποίοι πραγματοποίησαν το πρωί συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο συνεχίστηκε με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά από δημόσια κτίρια καθώς και μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου οι μαθητές εκτόξευσαν αβγά, χωρίς ωστόσο να προκληθούν επεισόδια.

Ειδικότερα, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στις 10.30 στην πλατεία Κιλκίς απ’ όπου ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της πόλης. Λίγο αργότερα έκαναν την... πρώτη στάση τους μπροστά από το κτήριο της Π.Ε. Άρτας (πρώην Νομαρχία) όπου η διαμαρτυρία έγινε χωρίς έκτροπα.


Η ένταση κλιμακώθηκε όταν οι μαθητές κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Άρτας, επί της οδού Βασ. Πύρρου, όπου πέταξαν αβγά, εκτονώνοντας με τον τρόπο αυτό τα συναισθήματά τους. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην είσοδο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου οι μαθητές εκτόξευσαν αυγά και ντομάτες.

Η πορεία ολοκληρώθηκε μπροστά απ' το Δημαρχείο Άρτας όπου οι μαθητές πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, με αποκλεισμό της κυκλοφορίας για λίγη ώρα. Στην είσοδο του δημαρχείου ανάρτησαν πανό διαδηλώνοντας την απαίτησή τους για «Δωρεάν παιδεία για όλους».

http://www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.