# #

10 Σεπ 2011

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε΄ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!


ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ,ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΎΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...


...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ,ΞΕΚΙΝΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...

Εγκαίρως γνώριζε η υπουργός Παιδείας την αρνητική απόφαση για την προμήθεια του χαρτιού, δήλωσε σήμερα ο...

Ν. Αγγελάρας, πρόεδρος του Ε΄Τμήματος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου.
Ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Νικόλαος Αγγελάρας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ε΄Τμήματος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου, που εξέδωσε τη δεύτερη αρνητική απόφαση για την προμήθεια του χαρτιού, δήλωσε σήμερα:

"Ως δικαστής έχω καθήκον να υπακούω το Σύνταγμα και τους νόμους. Έχω, επίσης, καθήκον να σέβομαι και να διαφυλάττω ως μέλος του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου και το ιερό δημόσιο χρήμα, ιδίως αυτή την περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της.
 Τέλος, έχω καθήκον να διασφαλίζω το δημόσιο συμφέρον, το οποίο προεχόντως εξυπηρετείται με την τήρηση της αρχής της νομιμότητας.
 Αυτά εφαρμόσαμε οκτώ ανώτατοι και ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί και κρίναμε και αποφασίσαμε επανειλημμένα (Απρίλιος και Ιούνιος 2011) σε παραδεκτό χρόνο ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια "χάρτου λευκού εκτυπώσεων" του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων είναι παράνομη. Η κρίση μας αυτή ανακοινώθηκε (γραπτώς και προφορικώς) εγκαίρως στην υπουργό Παιδείας, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου. Αυτή είναι και η μόνη αδιάψευστη αλήθεια».

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.