# #

10 Σεπ 2011

Καλοοοοο...Να γελασουμε και λιγο σημερα !!!


Κ. Μητσοτάκης: «Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών».

Βέβαιος ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή και μάλιστα με ποσοστό-έκπληξη στις εκλογές, εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος δήλωσε ανοικτά τη στήριξή του στο κόμμα που ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με.....
πληροφορίες μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος, όπου ήταν παρόντες όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της κεντρικής διοίκησης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, είπε:
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα πετύχει στην πορεία της. Είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα μπει στη Βουλή αλλά ότι θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών».
Ανέφερε επίσης ότι η Δημοκρατική Συμμαχία καλύπτει ένα μεγάλο και υπαρκτό κενό στον πολιτικό χάρτη του τόπου και ότι είναι το μόνο που λέει όλη την αλήθεια στο λαό.

«Είναι περιττό να σας πω ότι... η χώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι καιροί είναι χαλεποί αλλά η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Μπορεί να τα καταφέρει και η Δημοκρατική Συμμαχία έχει υψίστη ευθύνη και καθήκον απέναντι στην πατρίδα», σημείωσε ενώ αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

«Πια δεν πρόκειται να αναμετρηθούν κόμματα. Η κρίση διαπερνά τα κόμματα. Η αναμέτρηση θα είναι μεταξύ των δυνάμεων του λαϊκισμού και της υπευθυνότητας και είμαι πεπεισμένος ότι θα επικρατήσουν οι υπεύθυνες φωνές. Σας ζητώ να κρατήσετε την καθαρότητα του λόγου σας, των απόψεων σας γιατί η Δημοκρατική Συμμαχία είναι η μόνη φωνή που έχει ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Να ξέρετε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα συσπειρώσει γύρω της τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας», επεσήμανε.
Τη βεβαιότητά της για την εκλογική επιτυχία του κόμματός της εξέφρασε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η Δημοκρατική Συμμαχία να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πετύχει και θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει η χώρα να ξεπεράσει την κρίση. Όλοι εμείς εδώ είμαστε η καρδιά της Δημοκρατικής Συμμαχίας και να ξέρετε ότι θα έρθει στιγμή που θα γίνουμε πάρα πολλοί και θα μπορούμε να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες», είπε η πρόεδρος του κόμματος ενώ μήνυμα αισιοδοξίας, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε με επιτυχία, έστειλε με την παρουσία του στην εκδήλωση και ο κρητικός λυράρης, φίλος και κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη Μανώλης Κονταρός.

http://briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.