# #

9 Σεπ 2011

''Να κυματίζει μεσίστια η ελληνική σημαία λόγω χρέους'' – Κορυφώνεται το ανθελληνικό παραλήρημα

Αυτοι  που "παιζουν" την κυβερνηση τους το επιτρεπουν... Εξαλλου και οι ιδιοι βριζουν την Ελλαδα και τους Ελληνες και στο εξωτερικο...

- Απίστευτα βλακώδεις προτάσεις από ανθρώπους που



 κατέχουν ανώτατες θέσεις στην Ε.Ε

- Δείτε ...ποιός είναι ο Γερμανός επίτροπος ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ που προτείνει επίσης να έρθουν στην Ελλάδα ευρωπαίοι υπάλληλοι για να μαζεύουν φόρους και να κάνουν ιδιωτικοποιήσεις
- ''Δεν είστε ικανοί να καταρτίσετε προυπολογισμό – Αφήστε το στην Ε.Ε'
'



Όχι δεν πρόκειται για ανθελληνικές κραυγές από κάποιο περιθωριακό ευρωπαικό κόμμα ή έντυπο.
Είναι αυτούσιες οι δηλώσεις προς την εφημερίδα Bild του Γκίντερ Έτινγκερ, που είναι επίτροπος στην Ε.Ε για θέματα ενέργειας.

Ο κύριος αυτός, που εκμεταλλεύεται τη δεινή μας θέση, προφανώς παραληρεί αλλά νομίζει πως εκστομίζει σοφές κουβέντες.




Πρώτα από όλα ζητάει, ως ενδεδειγμένη τιμωρία, να κυματίζουν μεσίστια στα ευρωπαικά κτίρια οι σημαίες των υπερχρεωμένων χωρών.

Με σύνθημα αυτήν την ατάκα προχωράει στο παρασύνθημα, δηλαδή εκχώρηση μέρους της κυριαρχίας της Ελλάδας στην Ευρώπη, λες και η κυριαρχία είναι ένα κεφάλι τυρί που κόβεται σε κομμάτια.

Δηλαδή προτείνει να αποσπαστούν στην Ελλάδα ευρωπαίοι υπάλληλοι και να αναλάβουν τόσο τη συλλογή των φόρων, όσο και τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή την πώληση της Δημόσιας περιουσίας.
Γιατί σύμφωνα με τον Γερμανό Επίτροπο οι ευρωπαίοι υπάλληλοι θα αγνοήσουν τις ντόπιες αντιστάσεις και θα βάλουν τέλος στην αδράνεια.

Η καρδιά, εαν υπάρχει, στη λογική, πάλι εαν υπάρχει, του κυρίου Έτινγκερ είναι η εξής φράση του :'' Όποιος ζητά αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να εκχωρεί για κάποιο διάστημα τις αρμοδιότητές του''.

Πάντως δεν εκπλήσσεται κανείς που ο Γερμανός Επίτροπος δεν επιθυμεί την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προφανώς θέλει έναν σάκκο του μποξ να εκτονώνεται. 



πηγη

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.