# #

19 Αυγ 2011

Γ.Α.Παπανδρέου : “Πώς έσωσα την Πατρίδα* μου”




ΕΘΝΟΣ. "Παίρνει Μαστίγιο για να σώσει την Πατρίδα"

*Πατρίδα : Minnesota  is a U.S. state located in the Midwestern United States. The twelfth largest state of the U.S., it is the twenty-first most populous, with 5.3 million residents.
Διάβασα στο real.gr την είδηση για την πτώση της αγοράς ακόμη και στην περίοδο των εκπτώσεων. Η πραγματικότητα δεν είναι τελικά όπως τα πρωτοσέλιδα.
Αυτή η . . . ιεροδουλος η πραγματικότητα, έχει ένα ελλάτωμμα …
ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν παν’ να γράφουν πρωτοσέλιδα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, που μας πίνουν το αίμα, δεν παν’ να βάλεις Βενιζέλους να σου να κενολογούν σαν μεσημεριανές Κατίνες, δεν παν’ να βάλεις Λοβέρδους να σκούζουν σαν συιδες σε εκπομπές της Ανίτας. 
Η πραγματικότητα σε ισοπεδώνει απλώς γιατί … ΥΠΑΡΧΕΙ!
Πέρυσι “έσωσαν” το ασφαλιστικό, θάβωντας ζωνταντούς τους συνταξιούχους και κόβοντας την τριμερή χρηματοδότηση των ταμείων, μειώνοντας τα “εξοδα” 700εκ € τ0 2010 και 1,2δις € το 2011. Ετσι τουλάχιστον είπαν…. Σήμερα με την ανεργία στο 16%, με την ευέλικτη εργασία των 400,00  € της ημιαπασχόλησης, το ΙΚΑ μόνον, είναι μέσα 1,3 δις € και θέλει άλλα 500εκ € μέχρι το τέλος του χρόνου. Να μην πουμε για την αύξηση αυτών που παλαιά είχαν ιδιωτικό Ιατρό και σήμερα επισκέπτονται τους Ιατρούς του ΙΚΑ κι επιβαρύνουν το σύστημα κι άλλο…
Ενα δις “γλιτώνουν” από τους μισθούς, 3 δις μειώνουν την οικονομία . . .
Αχρηστοι ή Προδότες;
Ελπίζω η κυβέρνηση Παπανδρέου, να μην είναι ακόμη εδώ μέχρι τα Χριστούγεννα, για να μας ξανασώσει.

του netakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.